香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   22.63%

該用戶從未簽到

大家加油呀
我都報左10k  32332

升級   22.63%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
1. jogging_cat
2. Blurmax
3. 街坊鄭
4. 狗哥
5. randyip
6. 迪迪仔
7. 哈利
8. Turalyon
9. Tarry
10. Mike_Li
11. scchu
12. 鬼影
13. Freeman
14. cfchan
15. fatalex
16. gerryfung
17. piyrag 提督
18. cu83(第一次報半馬,希望順利跑畢全程)
19. 菲菲
20. 肥脾 (非比)
21. kcchu (人生第一個半馬,希望可以跑畢全程)
22. 興記J-run (網上報名好方便!!)
23. lewis chan
24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
25. running-sue (戇居居咁報佐)
26. embu31
27. 神童威威 (報上年之仇!一定要砌低瘋瘋)
28. Parco爸 (好放心.. 跑唔晒有車送回程)
29. Qoo (希望118半馬後能回到氣^努力備戰中~)
30. msjoelui
31. WinggniW (第1個HM)
32. 火仔
33. Billy (我一早報左啦)
34. 高佬 (我都係第一次報半馬)
35. WAY_LEUNG (人生第一個半馬比賽)
36. wongc (第二次跑呢個,好驚慢過舊年)
37. 山比(我第一個半馬呀,唔好腸痛呀)
38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
39. saki (第二次加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
41. drexler
42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )
43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)
44. hate4876(寓賽於操~乘機博大霧)
45. 駛乜理 (第一次參加呢個賽事)
46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<) )--->唔好咁講....小弟乃超級慢腳.....瘋瘋 上...XDDD
48. 李奧 (小弟都係第一次上半馬, 希望唔會跑到屎屎下啦)
49.kennychoi(蔡兄)玩左此賽事幾年10K,今年轉玩此弱項,要努力!努力!
50. stanwong (本賽季第一個半馬賽事,我都要努力!)
51. vannis11 (第二個半馬)
52. Daniel  (上年報10K, 今年報半馬, 要加倍努力 ! )
53. tstcktt (第一次參加,希望可 pb,要勤練跑)
54. smchan2 (第一次跑迪迪尼, 第二次跑半馬, 希望可以1:40:00 內完成)
55. kc@ruby (第三年跑 unicef )
56. milkson (今年要繼續入到內檔位同米老鼠握手)
57.paulsiu
58.Lebron﹏(希望PB)=]
59. SantoriniIsland
60. Andy
61. michaelyw (10th/11th Half Marathon...just see how's my recovery going after Melbourne Marathon on 11/10/09)
62. 亞嬌 (上年第一年玩,差2分鐘先突破到1:25:00,今年希望可以跑快2分鐘)
63. chui (第一次迪迪尼)
64. 昌 (多得JC鼓勵)
65. eric
66. 大圍新跑手
67. runners_hk
68. batigoal (賽季第一擊)
69. peter6565652003 ( 相信係最尾一個到终點)
70. 金井仔(希望可以完成賽事)
71.Mr.incredible
72. 亞聰 (第一次半馬)
73. Key (跑開10K, 從未跑過半馬, 今次負責包艇)
74. Warren(第一次跑半馬...呢個易做PB定係美津濃半馬易做D??)
75. Ning
76. Anthony (繼渣打後,第二次半馬。不過今年操得少,但求順利完成。)
77. MJ576 (希望可以 sub 1:40  )
78. vaio
79. miller ﹙唔知呢次跑成點喇…﹚
80. palm3tong (2007 --- 2 hr 30 mins; 2008 --- 1hr 55 mins; 2009 --- hope can complete it within 2 hours)
81. Colemen
82. 蘭茜•韋 (跑步跑左1年多.....終於參加人生第一個半馬)
83. pan pan
84. J仔 (first time)
85. ram (希望跑得好過舊年啦)
86. gripen
87. 亞平 (難已置信,竟然有得跑)

十公里組:
1. 苯蕉
2. wlau
3. jun
4. slowrunner (人生第??個... )
5. feufeu (人生第2個10K)
6.puregift
7. ricch
8. Lawrence0810
9. 龜速行大人
10. 龜速行
11. Simon Yuen OK
12. Chisuet

13.rchan (希望可pb,為2010美津濃打下強心針,因未跑過半馬)

"2公"打氣臀名單
1. 堅堅(臀長)
2. 亮哥(臂圓)
3. wadee
4. 山海赤子
5. matthew~文
6. runrun
7. 會員178 (水站)
8. hobbywet (水站)
9. cc
10.李奧

升級   22.63%

該用戶從未簽到

delete

升級   22.63%

該用戶從未簽到

回復 513# 的帖子

e......完來係個面...
差d(領)野,唔該晒

升級   22.63%

該用戶從未簽到

恭喜晒各位得獎ching&ctse
自己都可以pb到, 真好彩估唔到會有大斜路.......
前年07年跑時都無斜路先做到51pb.
今年留到 last500m 先發力全爆,
同時又有位紅衫跑手齊齊發力,
最終自己藍色爆贏隔離位紅色跑手.... 好刺激呀
時間就唔係快 ka la, 但比賽就係有佢的樂趣所在

升級   22.63%

該用戶從未簽到

好多人一見到Donal 同埋高飛狗,就好瘋狂咁走埋去影相...
我都唔明點解...BLOCK 左個條線閘口咁濟

升級   22.63%

該用戶從未簽到

回復 749# 的帖子

hi 我記得好似係 3km
上斜後u turn 位

升級   22.63%

該用戶從未簽到

因為經公司報名,
所以寄左返