香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

三間 東涌 Outlet 大減價

升級   0%

該用戶從未簽到

三間係東涌既Outlet, 開始大減價, 各位想汁平跑鞋既C兄/C姐, 不妨去睇下呀.

三間價錢如下:
Boston系列 = HK$375 之前介紹過成$600 ->
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4792&extra=page%3D2

RC系列 = HK$400 ( 仲有鮮黃色果對 )

Tempo系列 = HK$450 ( 白色 )

Mana系列 = HK$350 ( 黑色 和 白色 )

登錄/註冊後可看大圖

忍唔到手, 買左對白色Mana, 成為$350, 而女裝仲平多幾十蚊, 幾年冇著過三間, 買對平平地練習都好, 有興趣既C兄/C姐, 除東涌外, 觀塘好似仲有三間Outlet, 睇吓有冇平野汁喇.

+1 0
上一篇︰2009.7.12 水陸兩項特訓 暨 黃昏賽打氣團召集 (可行性意見調查)下一篇︰申報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 31-5-2009 00:39 發表

應該無東涌咁多... 至少無我想要既 boston...

ee想買Boston系列, 就去東涌行番轉, 星期五去睇仲齊碼, 遲D好難講, 因為東涌去貨速度很快, 有好多遊客幫襯.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 29-5-2009 17:59 發表
今日入了东涌, 係NB買左頂帽, $59, 幾抵!

恭喜Alex兄, 汁到平野, 除左帽, NB D跑鞋都幾平.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 31-5-2009 21:26 發表

我無時間過東涌.. 所以我同佢無咩緣份啦...  

O...icic...咁我會得閒再放吓多D相出黎, 望梅止止渴.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 happyoman 於 12-6-2009 10:29 發表
樓主:
請問知唔知"東涌outlet"仲有冇"adizero boston"賣呀?

我行咗"觀塘"&"紅磡"outlet又唔見有
冒險走咗一轉"波鞋街"
只得一間有, 仲要係正價$749 8折

上星期睇仲有, 唔知網友係C兄定C姐呢? 因為女裝好似齊碼D.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xomeone 於 18-6-2009 19:55 發表

我昨天行過個間 adidas outlet, mana 佢係好似做緊 $350.

咁有冇買到?