香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   68.33%

該用戶從未簽到

各位我出發先,
如無意外,會係七點跑回運動場同大家吹水^.^

升級   68.33%

該用戶從未簽到

報告車團長,
今日我16:40係運動場跑咗5個圈(平均每圈1'46),之後就立即跑去澳景路,
到達後小休片刻,就雄心壯志跑上山頂:-
一開始時, 我好有氣勢咁大大步跑,到過馬路位置時只用咗1'58,  心諗"今次仲唔破火將軍記錄",
點知到中段就爆到九彩 ,差D要行,最後要8'56先到山頂.
  第二轉,跑番平時速度,所以保持8'32......

如要破記錄 真係要練多D先得....

第一轉: 8'56
第二轉: 8'32

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-15 23:11 發表
恭喜 txma ching 榮登 O King of the road 寶座,7'0X 好犀利阿!  

快到咁,個記錄都好難破.......要減肥,加操先得.....真大鑊!

不過都要恭喜txma ching 登基為"O King of the road"

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-15 22:48 發表
偶像 256 ching, 我有排都未做到你既成績喔 ^^

JC 你先係我偶像......因為我都希望好似你咁,成為一個好丈夫及好爸爸....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-15 23:40 發表
恭喜 txma ching , 7:05 成為 O king of the Road

真係有排都追唔倒

-R- ching,你跑成點,會唔會跑得快過上次?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-16 00:03 發表
最後可以成功PB,好開心!

第一次: 7'37

恭喜火將軍PB,就呢個時間,我都好難跑到,真係勁!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-16 00:03 發表
.......尾段見到神秘人喱喺燈柱後面,唔理咁多爆埋上去,.......

你老細監察住你跑成點?

原來老細已瘦到得番條柱......真係慘!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

wing 姐,
catcat 個pb係12'18呀!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-16 00:13 發表
麻煩大家交功課之餘 ... 諗一諗下星期表演d咩好丫唔該 ~~~

我下星期表演"扯蝦"......因為今日先知我扯蝦扯得好勁!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

7.22 澳景上斜預告!
引用:
原帖由 shogikin 於 2009-7-16 09:57 發表
終於下星期可以來了
tko, o king 等我呀
Kin in Running

引用:
原帖由 txma 於 2009-7-16 11:02 發表
谢谢,我争取:)。

引用:
原帖由 txma 於 2009-7-20 22:31 發表

客气!
我还拉了一位女侠客(min min)前来
....

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

約跑詳情請留意page 1 #1 , #2 :

22/7 參加名單:

1. =chairman=

2. 迪迪仔 (sorry~車仔報名先,你無得早5mins出發!HAHA)
3. -R- (今次唔特訓)
4. 狗哥
5. 非比 (原名pptang)
6. 火仔
7. Kin
8. 活活 ( 慢跑 ~~自己8點到澳景跑住先 )
9. txma
10. min min(女侠客新手前来....)
11. Sealion (澳景見)
12. auntie ( 我幫auntie報名先,我仲係膝頭哥痛,星期六或者去睇中醫)
13. Wayne (又來)
14. bolo
15.  batbat (batbat生日快樂!)
16.  256
17.
18.
19.
20.

額滿即止

後備名單:(上面滿晒報名請在此繼續,謝)

1.
2.
3.
4.
5.

飛機王
1. JC
2. paulsiu
3. emma
4.
5.

無緣觀戰團員名單:
1. AH LI ( 有事離唔到 )
2.

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

為令是次網友約跑運作順暢,故有以下安排,請大家留意:

1. 準時7:45pm在運動場起步,逾時不候。有困難者可致電已(將)到達運動場的 ching ctse,並需自行跑到澳景路入口跟大隊會合。
2. 大家在運動場做熱身時需要諗定跑完之後食唔食晚飯,這方便大家數定人數。
3. 衝完兩次斜之後盡快jog回運動場沖身,沖身後我們會於運動場外閘口等一齊去食晚飯。

升級   68.33%

該用戶從未簽到

報告車校長或書記wing姐:
今日終於有幸見到 txma 師兄既實力,真係好快......  

我為咗睇馬師兄既尾燈,唔理三,七,二十一......一於死跟.(好彩轉完最後一個灣仲遠遠可見尾燈衝線一刻)
但係上斜途中俾-R-師兄界咗兩次,真係好傷.... 但係都非常感激佢,因為佢,我先可以PB....THX

第一次: 8'10

第二次: 無跑.... 真無用