香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2009.11.08 - 第32屆香港半馬拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   78.3%

該用戶從未簽到

第一次參加呢條賽道, 同 Mizuno 有少少唔同, 有一條好長斜路落去鹿頸再折返.
跑落去個時我心諗"死得, 條路咁長, 上返黎個陣都幾大獲".
不過今日辛苦得黎都算enjoy 到場比賽, 沿途都有唔少長跑網人打招乎, 互相鼓勵.

最重要有一班攝影義工團, 同埋打氣團幫忙, 令我地有唔少精神上支持. 尤其Sue 兄同7兄係水站特別召乎真係無得彈  活活 Ctse 精神上支持, 晨咁早走入大尾督.

重有恭喜所有得獎, PB 既 ching / ctse

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-8 15:01 發表
先多謝咁多位無私的2公的打氣, 影相及流動補水站~

今日唔記得按錶...大約前半程44'xx全程1:32'xx
不過自己今日跑得好差....前半程都係預算內,
但後半程欠缺了堅持...不斷自己叫自己停步...前 ...

九兄比心機努力, 有今次經驗, 下次一定有更好成績

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-8 18:32 發表
差啲唔記得要多謝TKO chairman車亞文及-R-校長,
我地都係跟你地跑得多上斜, 才能做出今天的成績啊~

原帖由 迪迪仔 於 2009-11-8 18:50 發表

係啊,我都要多謝車主席同R校長,
小弟慢腳一名,但係今日FILA半馬都係小弟HM既 PB,
快過年頭渣打HM十幾分鐘......hehe

原帖由 =chairman= 於 2009-11-8 19:10 發表

恭喜mill姐拎冠軍、迪迪仔 HM 成功 PB ~~~~!" />" />" />" />" />jhk
其實我都要多謝R校長主持上斜訓練,因為我都有少少進步 ~~~ " />" />
另外校長冇逼我地架,係我地自願跟佢捱苦 ~~~ " />" />

咁多位唔駛客氣, 你地進步都係你地自己努力的成果. 繼續星期三跑啦, TKO d 斜路等緊你地

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-11-8 21:09 發表
先講一聲唔好意思,因有工作在身,跑完就趕住走,沒有同各位2工及跑友 say Thank you 同吹水hgj" />" />D115" />" />hj
多謝各位義工沿途打氣、遞水、影相及安排,我地跑幾耐佢地就企幾耐!D106hj ...

鬼影 ching, 印象中未見過你, 不過今日上斜個陣你同我打招乎個時, 我係唔知你係邊個, 不過明查暗訪之後終於知道你是誰, 幸會幸會