香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 何老四
打印 上一主題 下一主題

跑步新丁

升級   24.74%

該用戶從未簽到

四哥:你跑得咁快,膝頭都無話唔舒服,睇嚟跑步好適合你喎

升級   24.74%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-3-2 12:12 發表
唉!你估跑全馬咁易咩!首先需要好多時間練習,另外又要好有恆心,最緊要夠氣, 重有......好多好多條件!以我呢個懶人,半馬還可以應付,至於全馬真係心有餘而力不足,到時唔夠氣,跑唔到全程。
至於保姐,你說到 ...

四哥、ck:你哋係咪講笑呀? 全馬喎 ﹗我梗係想去青馬大橋兜番轉啦,但驚未去到青馬就要上白車lu ,半馬我都要諗呀…  

升級   24.74%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2008-3-2 20:18 發表
其實不用心急決定出年跑什麼路程,現在多D練習,到九月十月左右在視乎自己的能力再去考慮吧。

ching:講真果句,個心好想報半馬  ,但唔係話想就得,要睇吓今年練成點,仲要對腳仔聽話至得

升級   24.74%

該用戶從未簽到

回復 28# 的帖子

四哥:最近行山時,又係聽到好多c hing 和 c 姐講到跑全馬 ,有個玩毅行c 姐又係話唔使點練o既 ,其他 c 姐就話至在參與,攞到證書就算…至於 c hing們呢…就比較在意自已o既時間 但無人講到十公里,攪到我都唔好意思提

升級   24.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2008-3-5 14:07 發表
其實而家好多人都有策略咁跑全馬,志在完成。今年馮兩老都係咁。

c hing:知唔知佢o既號碼呀?想睇睇佢張跑相