香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   35%

該用戶從未簽到

我自行打過去長鴻報了名....係唔係都係當長跑網的會員

我自行打過去長鴻報了名....係唔係都係當長跑網的會員.
我有看你們的討論區, 謝謝你們比的資料, 剛剛做了會員, 我都想多玩幾天, 去埋土樓等, 都視乎自由行平或是跟團價錢, 邊處抵玩的.

may

升級   35%

該用戶從未簽到

我想入會

想知道那兒有Form填.
我平時都有看你們的討論區.

may

升級   35%

該用戶從未簽到

考慮中, 報團好或是自由行, 因為我和三個朋友已報名長鴻...

<人工智能統計系統>
2010年 1月2日擬報名參加廈門馬拉松人士:

會參加當地遊,去埋附近土樓
1. Allanccl (全馬)
2. Harry (全馬)
3. Ning (全馬+可能會參加旅行,希望可以去埋附近土樓)
4. nc (全馬) (想去土樓及鼓浪嶼)
5. jogging_cat (半馬同參加當地遊,鼓浪嶼或土樓都未去過)
6. 堅哥(會參加當地遊)
7. 大圍新跑手 (全馬, 參加當地遊)
8. Tarry (全馬)(跟大隊)

可能會參加當地遊
1. 法蘭 ( 半馬 )
2. 赤子 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
3. laputa99 (半馬) (有無人帶隊旅遊)
4. 叮叮噹 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
5. 蘭茜•韋 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
6. Bonnie (跑咩?想去邊玩?)
7. Hobbywet (想跑全馬,驚唔得, 齋跑/或當地遊,看情形)
8. may (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
9. ah ming (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
10. ah chang (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
11. ah ching (半馬) (想去土樓和鼓浪嶼)

齋跑, 星期日走
1. Alex (全馬)
2. wadee (全馬.) .(有地方住齋跑)
3. rockiec (全/半馬, 要看狀態, 齋跑)
4. pan-pan (全馬, 齋跑, 因2007年已跑過一次)
5. cu83 (全/半馬)
6. gary1027 (全/半馬)
7. TerrySze (全馬.) .(有地方住齋跑)

想問下若跟當地旅遊, 連同機票酒店, 會否可以二千元樓下, 都明白跟團都唔錯, 若可以平平地, 緊係想以最平的團費去跑步啦!
有冇當地旅遊的行程參考呀! 我都想比較下...幫手搵資料.
謝謝版主付出,
我仲未到銀行入錢....我會安排

may

升級   35%

該用戶從未簽到

考慮中, 報團好或是自由行, 因為我和三個朋友已報名長鴻...(更正)

<人工智能統計系統>
2010年 1月2日擬報名參加廈門馬拉松人士:

會參加當地遊,去埋附近土樓
1. Allanccl (全馬)
2. Harry (全馬)
3. Ning (全馬+可能會參加旅行,希望可以去埋附近土樓)
4. nc (全馬) (想去土樓及鼓浪嶼)
5. jogging_cat (半馬同參加當地遊,鼓浪嶼或土樓都未去過)
6. 堅哥(會參加當地遊)
7. 大圍新跑手 (全馬, 參加當地遊)
8. Tarry (全馬)(跟大隊)
9. may (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
10. ah ming (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
11. ah chang (全馬) (想去土樓和鼓浪嶼)
12. ah ching (半馬) (想去土樓和鼓浪嶼)

可能會參加當地遊
1. 法蘭 ( 半馬 )
2. 赤子 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
3. laputa99 (半馬) (有無人帶隊旅遊)
4. 叮叮噹 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
5. 蘭茜•韋 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
6. Bonnie (跑咩?想去邊玩?)
7. Hobbywet (想跑全馬,驚唔得, 齋跑/或當地遊,看情形)

齋跑, 星期日走
1. Alex (全馬)
2. wadee (全馬.) .(有地方住齋跑)
3. rockiec (全/半馬, 要看狀態, 齋跑)
4. pan-pan (全馬, 齋跑, 因2007年已跑過一次)
5. cu83 (全/半馬)
6. gary1027 (全/半馬)
7. TerrySze (全馬.) .(有地方住齋跑)

想問下若跟當地旅遊, 連同機票酒店, 會否可以二千元樓下, 都明白跟團都唔錯, 若可以平平地, 緊係想以最平的團費去跑步啦!
有冇當地旅遊的行程參考呀! 我都想比較下...幫手搵資料.
謝謝版主付出,
我仲未到銀行入錢....我會安排

may

升級   35%

該用戶從未簽到

當地遊

希望多些人一齊報啦,
我同朋友們, 都想平平地玩幾天!
另外, 我有個朋友因有地方住, 未肯定!
最好, 緊係一齊訂機票方便多些!

may

升級   35%

該用戶從未簽到

只計亖位, 因為當中一個朋友考慮坐巴士.

只計亖位, 因為當中一個朋友考慮坐巴士.

may

升級   35%

該用戶從未簽到

三位 (maylam)

想問你, 咁現在報長鴻係唔係都可以早機去晚機返, 因為跟你們所說, 早機已爆. 我是否太遲呀...

may

升級   35%

該用戶從未簽到

都係覺得報團穩陣間, 得我們三個人, 首選是自由行, 次選就跟團...
我明天都打過去問下長鴻先...

may

升級   35%

該用戶從未簽到

咁我明天都問埋朋友仔, 預報團方便好多,
謝謝你的提議,
我會同Joey話亮哥一齊的,
若你明天都打過去的話. 話maylam要預留三位跟團, 因為我怕朋友們未能盡快覆我,
不過我都會打過去的查詢!

may

升級   35%

該用戶從未簽到

我會明天入三個人的團費!

亮哥,
剛通電話說我有個朋友可能去不到四天團, 現在可以了, 所以, 我們"三個人"都沒有問題, 明天我會一早入錢, 咁就放心, 開開心心期待這天來臨, 大家一齊跑, 一齊玩, 一齊聊聊天, 正!

may

升級   35%

該用戶從未簽到

我們三個人今早已過數了, 已同joey講聲!
Hi, Jogging cat
我地一間房啦,
我都係住九龍, 慢腳一名, 多多指教!

may

升級   35%

該用戶從未簽到

Tarry,
我地三個都係報全馬! 大家加油!

三、已 報名 半/全馬,跟長鴻旅行團玩埋4日3夜:
1. leefs / 全馬
2. kin 堅哥 / 全馬
3. bobby / 全馬
4. ericlms / 全馬
5. Tarry / 全馬
6. Bonnie / 半馬
7. Allanccl / 全馬
8. jogging_cat /全馬
9. Ning /全馬
10. 哈利330
11. maylam /全馬
12. maylam朋友1 /全馬
13. maylam朋友2 /全馬
14. laputa99 / 半馬

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-1 21:21 發表

May ctse, 妳好, 好高興我哋可以下齊跑〈我人生第一次全馬, 不過慢腳一名, 是否能跑畢全程, 不太樂觀, 只不過想去旅行, 順道試腳, 請多多指教, 一於係終點等我la 〉, 另外妳可以按右下角 引用la ...

Tarry c hing, 謝謝你教我"引用"這鍵 , 就好了....
我都是一個慢腳, 算係跑過下, 有一班跑友一齊, 已經好興奮!
多多指教!

may

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-2 08:23 發表
May ctse 我同 Tarry 都係第一次參加全馬,我諗我要上車既機會都幾大,尤其是近期成日都有好多原開始唔到練長課,如果情況繼續係咁落去,咪講話全馬丫,就算半馬都mon 水 tim 呀!

Yeah, 兩位姊妹,
有成七個鐘, 大把時間, 堅持到定呀...
仲有兩個月, 我唸我都要開始出街跑下,
因為我是靠平時做GYM跑唔夠,
點做要迫自己出去跑下,
今週開始...
大家努力..

may

升級   35%

該用戶從未簽到

有比賽編號了,
1. allanccl   (7464)
2. wadee    (7459)
3. cu83       (7458)
4. leefs       (7440)
5. rockiec   (7438)
6. longlx     (1503)
7. bobby     (7444)
8. pan pan  (7565)
9. Terry       (7448)
10. Ning      (1146)
11. ericlms  (7494)
12. 狗          (1426)
13. 哈利        (370)
14. ming     (7460)
15. chang   (7445)
16. may      (1502)

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-12-29 23:53 發表

thank you cc.

大家加油!