香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能統計系統>
2010年 1月 2日已報名參加廈門馬拉松人士:

一、會去齋跑人仕,已 報名 半/全 馬,已/未 訂機票,已/未 訂 酒店/住宿:
1. cu83          - 已報名全馬,已訂機票,未訂酒店/住宿
2. nc              - 已報名全馬,已訂機票,會訂嘉洲賓館
3. TerrySze    - 已報名全馬,已訂機票,已有/住宿
4. rockiec       - 已報名全馬,已訂機票,已有/住宿 (長鴻自由行)
5. wadee       - 已報名全馬,已訂機票,已有住宿
6. pan-pan     - (全馬, 齋跑, 因2007年已跑過一次)
7. longlx         - 已報名全馬,已訂機票,未訂酒店/住宿
8. 狗               - 已報名全馬,未訂機票&酒店 (想去跑但未知鬆唔鬆唔到人去...4草人仔報左名先 )
9.

二、已/未報名 半/全馬,會跑+自遊行:
1.  
2.

三、已 報名 半/全馬,跟長鴻旅行團玩埋4日3夜:
1. leefs / 全馬
2. kin 堅哥 / 全馬
3. bobby / 全馬
4. ericlms / 全馬
5. Tarry / 全馬
6. Bonnie / 半馬
7. Allanccl / 全馬
8. jogging_cat /全馬
9. Ning /全馬
10. 哈利330
11. maylam
12. maylam朋友1
13. maylam朋友2
14. laputa99 / 半馬

剛去完長鴻報名, Joey 可安排自由行人士12座位面包車去土樓...
詳情如下:
1. 行程: 華林酒店 -> 土樓 -> 機場 (全日)
   (若其他 ching/ctse 入住其他附近酒店可以兜埋)
2. 費用: RMB 1500 (包過橋費、連司機)
3. 若時間配合, Joey 可安排購買土樓團體票、午膳

*** 若 ching/ctse 有興趣泡溫泉 (翠峰溫泉乃必去景點), Joey 同樣亦可安排...

四、自由行包車去土樓 (12座位面包車)
1-4. rockiec (一家四口)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

未知會唔會去廈門跑馬拉松人仕:
3. Alex (全馬) (齋跑, 星期日走趕返工)
7. 法蘭 ( 半馬 )(可能會參加當地遊)
8. 赤子 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
13. 叮叮噹 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
19. Hobbywet (想跑全馬,驚唔得, 齋跑/或當地遊,看情形)
21. 大圍新跑手 (全馬, 參加當地遊)
22.Colin (全馬) (齋跑, 星期日走趕返工)

升級   0%

該用戶從未簽到

廈門國際馬拉松
有比賽編號了 (http://www.xmim.org/register/search_player_no.asp)

有比賽編號了,
1. allanccl   (7464)
2. wadee    (7459)
3. cu83       (7458)
4. leefs       (7440)
5. rockiec   (7438)
6. longlx     (1503)
7. bobby     (7444)
8. pan pan  (7565)
9. Terry       (7448)
10. Ning      (1146)
11. ericlms  (7494)
12. 狗          (1426)
13.

升級   0%

該用戶從未簽到

我返黎啦~ 獨行狗應該係最早返到既

恭喜咁多位出戰廈門的綠衣戰士都滿足咁完成及取得唔錯成績

廈門馬拉松個氣氛真係好好好,沿途42.195公里2旁都有市民熱烈咁打氣~
真係全市個日都係馬拉松日一般
我將我既第一次.........俾左廈門係無錯既

升級   0%

該用戶從未簽到

根根你有份去跑應該sub3好正呀~ 全程有人叫加油,好似成個市既人民同你一齊跑咁~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2010-1-3 22:13 發表

恭喜brother 9, 犀利.  第一次出戰就有咁好成績.

我都見到nc哥、jogging_cat師姐 & Tarry師姐3個好開心一齊跑,恭喜你地KO左隻馬

升級   0%

該用戶從未簽到

因為比賽當日天陰陰再加帶既係DC仔再加up相100KB限制...
d靚相要等其老跑友返黎先post到比各位欣賞欣賞

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-1-4 11:21 發表
自報 : 今次廈門大會時間: 3:32,減去3分鐘遲起跑,都算SUB330(自我安慰下)

恭喜TerrySze師兄~
當然算sub330,有獎排名就話計大會時間姐,無就梗係計自己時間(或chip time但廈門無)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-5 01:22 發表

狗哥好野,第一次跑全馬成績已經咁厲害,以後有排進步~

多謝大圍兄~ 都恭喜你PB左大家齊齊努力加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

另講下廈門拎號碼布都幾煩...

果日下午2:45pm去到體育館,已見到有門外有2條人龍係出面排緊隊
1條排緊晶片、1條排緊號碼布物品
每次保安員都會打開門放人入去,查實入到場館...都係可以拎野所有野...外面分2條隊根本係無謂...

入到去,一個字"排、排、排、排、排、排"

先拎online報名份確認表排隊去排櫃台A,目的係"確認"及俾100人仔晶片按金,會有份吸左印既"晶片收據"

跟住就排櫃台B,目的又係"確認"及同個工作人員講要咩尺寸的T...之後又俾張"物品拎取收據"

跟住就係櫃台C度等叫名... 原來係櫃台B"確認"後,資料去左櫃台C,人手跟資料pack好晒d野,等佢地叫名&簽收拎野(因全馬/半馬/10k/5k入面各有少少唔同)

再去排櫃台D度,目的係拎晶片only

排下排下...就攪左成2個鐘4:45pm先離開到 場館入面又唔係好大...攪到密擠擠... 希望下次佢地識得化繁為簡...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-1-5 16:38 發表
他真的是用了2:29:50跑完全程 ?

咁利害...!? 好想睇下呢位高手高速奔馳係點樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-1-5 00:39 發表
啱啱返到屋企,
今次沖4又一次失敗,
個人時間4'03"58
大會時間4'07"59
0-10km   54"45
10-20km 52"44
20-30km 60"54
30-40km 61"59
40-42.1   13"36

聽聞皇上你渣灘先sub唔到4 同唔好意思呀...2/1晚係酒店累得濟睇睇下電視訓著左...放左你宵夜飛機

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-5 12:06 發表
番左黎lu !勁好玩,擊掌起碼三百幾次,d妹妹仔、哥哥仔、連公安哥哥都玩埋一份,廈門人好熱情友善啊! 氣氛一流!跑完後有專人幫手除號碼布同晶片去拿証書及取回晶片按金(小弟跟旅行團,長鴻旅遊細心安排,值得一讚), ...

個氣氛真係好好好好好正~真係每年都想去感受一次~

另唔該晒亮哥你幫我代付左100人仔,下次見面俾返你(唔怪得係溫泉走時個職員唔收我錢)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-1-5 19:30 發表
狗哥, 恭喜你廈馬取得佳績, 恭喜~恭喜~ , 勁ar

謝謝Tarry師姐~ 都恭喜你、jogging_cat師姐、nc哥肩並肩齊齊完成廈馬
果時見無啦啦落大雨都怕你地3個淋到濕晒咁跑,睇返相原來你地裝備齊全 好野

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-1-5 19:26 發表
各位"臀友"有相睇啦!
按此去片 >> 夏馬遊  

我唔夠時間去土樓,睇返你地d相真係幾正喎~ 下次要去走轉~

我3/1下午都去左轉鼓浪土與打個白鴿轉,係日光巖望返廈門島都幾靚

係鼓浪土與走時原先打算搭轉大飛...點鬼知鬼咁多人...等等下見時間緊迫都係搭返大船閃人...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-5 22:39 發表

俾皇上估中晒啦!  

知我者皇上也

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-5 22:41 發表

原來你無食野!  

你地走左我玩多陣,6點1,2個字去到個美食廣場打算開餐,就睇到有免費專巴出市區...每2個鐘一班(6:30 / 8:30 ...etc)
就拿拿臨仆出去搭車...返到市區先食野返酒店....所以咁...梗加飯氣攻心訓左覺

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥 拍既短片呀~ 你身在其中玩得好開心好享受

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 abiao 於 2010-1-12 16:03 發表
是我女儿照片,本想和家人同去,但出发前女儿身体不适,最终只能只身前行,以此代表和女儿同跑。
也得亏此造型,让我在千军万马中收获了不少照片,呵呵。

我是深圳的 ...

abiao 师兄的女儿很可爱啊