香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

6.19 網友約跑 : 大步西遊 之 <夜闖異域 2>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

大步西遊 之 <夜闖異域 2>

日期:
6月19日(星期

時間:
7:30 pm 熱身
7:45 pm 起步

集合位置:
西環士美非路市政大厦四樓有 locker 儲物及沖涼設施請自備鎖頭
四樓簽場處填表攞借 Locker位置:

登錄/註冊後可看大圖

衣著:
長跑網綠色戰衣
如有的話

路線 :
全程約 11.8 公里
有一段約 1K 斜路)
域多利道(加惠民道)> 薄扶林道 > 摩星嶺道 > 域多利道(加惠民道)

+1 0
上一篇︰祝jason_cheng ching生日快樂下一篇︰有冇去過葵涌廣場買過跑鞋呢

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-6-20 18:32 發表

係跑10kge時間呀

明白, 咁我是1:20

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-6-20 18:30 發表

sorry, 要ot, 所以來不到
奇實, 後面的數字是什麼來呢? 我亂作下來的
我以為是年齡

係跑10kge時間呀

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-19 11:44 發表

ric ric:
原來獨木舟都未算係你強項.....長跑先係......39'超勁呀!

sorry, 要ot, 所以來不到
奇實, 後面的數字是什麼來呢? 我亂作下來的
我以為是年齡

升級   3.68%

該用戶從未簽到

你地跑成點ar???

下次我一定join...希望番工唔好趕頭趕命...

升級   0%

該用戶從未簽到

OT緊來唔到啦, 下星期跑過~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 19-6-2009 16:09 發表
C U tonight la.

我今晚都係黎唔到,你地跑�食得開心D啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-6-18 21:00 發表
Terry仲未好番?  咁休息下啦!
我地跑完一齊開餐!!

C U tonight la.

升級   0%

該用戶從未簽到

支腳仲痛..跑唔到....會係旁邊泳池游水....之後join吃飯

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚要OT...要失約,咁多位ching, ctse唔好意思

收到!

升級   3.68%

該用戶從未簽到

1. WAY_LEUNG - 55'
2. runner_256 - 56'(今次都算係半個主場,識路~)
3. onon
4. Alex - 49'
5. TerrySze - 40' (報住名先...支腳唔痛都會黎跑....黎唔到跑都會黎吃飯.)
6. wadee - xx'xx''(今次認真跑一次)
7. 街坊鄭 - 53'
8. 大圍新跑手 - 44' (希望唔使ot來到啦)
9. 比因 - 55' (我地一齊去西天取經!)
10. TNT - 55'
11. Colin - 50' (如果唔使OT就來啦)
12. Kin (報住先)
13. rickymsz - 39' (我都是報住先)
14. 赤子 (盡趕, 要係附近攪野, 趕唔到跑睇下趕唔趕到飯局, 要搵onon交收)
15. finewong - 4X' (咁遲先報, 唔好意思, 總算就到時間黎跑)
16.長毛(多過70)

今晚要OT...要失約,咁多位ching, ctse唔好意思

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟print多左兩張地圖, 到時邊個想要手快有手慢冇~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-6-16 23:14 發表
2. sycheung - 50' (無長跑網戰衣,將穿紅色長跑衫代替)
3. runner_256 - 56'(今次都算係半個主場,識路~)
4. onon
5. Alex - 49'
6. TerrySze - 40' (報住名先...支腳唔痛都會黎跑....黎唔到 ...
.
.
.
14. rickymsz - 39' (我都是報住先)

ric ric:
原來獨木舟都未算係你強項.....長跑先係......39'超勁呀!

升級   54.2%

該用戶從未簽到

2. sycheung - 50' (無長跑網戰衣,將穿紅色長跑衫代替)
3. runner_256 - 56'(今次都算係半個主場,識路~)
4. onon
6. TerrySze - 40' (報住名先...支腳唔痛都會黎跑....黎唔到跑都會黎吃飯.)
7. wadee - xx'xx''(今次認真跑一次)
8. 街坊鄭 - 53'
9. 大圍新跑手 - 44' (希望唔使ot來到啦)
10. 比因 - 55' (我地一齊去西天取經!)
11. TNT - 55'
12. Colin - 50' (如果唔使OT就來啦)
13. Kin (報住先)
15. 赤子 (盡趕, 要係附近攪野, 趕唔到跑睇下趕唔趕到飯局, 要搵onon交收)
16. finewong - 4X' (咁遲先報, 唔好意思, 總算就到時間黎跑)
17.長毛(多過70)

升級   56%

該用戶從未簽到

4. onon
6. TerrySze - 40' (報住名先...支腳唔痛都會黎跑....黎唔到跑都會黎吃飯.)
15. 赤子 (盡趕, 要係附近攪野, 趕唔到跑睇下趕唔趕到飯局, 要搵onon交收)
16. finewong - 4X' (咁遲先報, 唔好意思, 總算就到時間黎跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

4. onon

赤子唔駛急慢慢嚟.

升級   100%

該用戶從未簽到

4. onon

升級   0%

該用戶從未簽到

Terry仲未好番?  咁休息下啦!
我地跑完一齊開餐!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-6-18 17:00 發表

你唔跑? 開餐only?

Not sure.....depend on the foot..still painful....