香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

希望A隊今晚的夜山 & B隊明早的操山也順順利利呀...

期待你們的精心後記呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 15:47 發表

西灣山粗鹽+檸檬汁,茅坪薑湯同草山腳咖啡都係熱心人士出錢出力送出既支持,大家要好好享用~~
我都有諗過有朝一日都開個檔十卜下,晌邊度開好呢?點十卜好呢~~

開檔買熱滾滾小食啦,暖下十卜人士的胃口.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 15:54 發表

佢地唔收錢架喎,九百幾隊滾成萬粒都唔夠呀~~

十卜都要有人十卜黎豐富佢地的胃口嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-21 22:37 發表

見到 sue 姐咬著牙根去完成呢 100k... 實在令人佩服...
當見到大家在 cp8 出現時.. 就知道大家可以完成呢 100km 了... 心中也有一點激動

你們八腿一心的團結精祝..還有十卜 team 的不辭勞苦 (尤其 parco 爸,  ...

.sue姐那份無比的鬥志真係令萬分佩服...
 捱著腳痛去完成此一百公里的征途,唔係個個都佢有這份拼勁呀...
.目睹屈老大的變臉,由佢兩眼無神、面無血色的呆滯...
 及從相片中看見到佢衝過終點後的喜悅....佢成功了...
.2隊的十卜車長parco爸 & billy,貼身地十卜全程...
 通頂揸了2日車,真係辛苦哂..
.2隊的陪行十卜,相信佢地的陪行,為2隊的隊員作了無比的鼓勵...

再一次恭喜2隊四人一起完成賽事呀,明年再接再厲...