香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.9.12, 9.26, 10.10 AVOHK 2009 5 Km series

關閉 [複製鏈接]

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

不用多謝我呀, 小弟今日有事去開港島, 見有時間, 咪順道過來影下相囉~
    雖然呢個賽事比較小型, 但都幾好氣氛呀, 見各位都跑得好起勁, 仲見到Thomos添, 估唔到佢連呢個小型賽事都唔放過
    小弟乃攝影新手, 暫未知點upload相, 稍後奉上~

升級   67.95%

無聊

原帖由 nc 於 2009-9-12 20:33 發表

在灣仔巴士站已見到stanwong ching, 但那時卻醒唔起是stanwong ching, 只覺得很熟口面, 唔知在哪兒見過, 直至在灣仔峽公園再見面, 叮叮噹認得...  原來你地是走路上的, 我地上了車du了八記, 才知$9. ...
    原本我諗住坐15號巴士的, 但剛走了一班, 費事等, 咪行上去, 途中遇上Blurmax兄~
    灣仔峽道條斜都好甘, 我行上去都索晒氣, 不過係練斜的好地方, 有機會要走番轉

升級   67.95%

無聊

原帖由 warren 於 2009-9-13 01:25 發表
    今天好開心.跑完後見到各師兄姐.借d意痴相影.呵呵呵呵
    雖然辛苦.但成績合格.時間唔記得按錶.
    第三站見.
    師兄見你好快呀, 應該在二十名之內!