香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.9.12, 9.26, 10.10 AVOHK 2009 5 Km series

關閉 [複製鏈接]

升級   53.68%

該用戶從未簽到

想問各位師兄.最近的車位在何處??

升級   53.68%

該用戶從未簽到

多謝師兄.

諗下諗下.都係坐車上去好d.可以賽後無咁趕.

btw.想問有冇行李寄存?第一次參加這比賽.也是第一次下午跑比賽.很是興奮....呵呵呵呵

升級   53.68%

該用戶從未簽到

今天好開心.跑完後見到各師兄姐.借d意痴相影.呵呵呵呵
雖然辛苦.但成績合格.時間唔記得按錶.
第三站見.

升級   53.68%

該用戶從未簽到

各位師兄過獎.
我可是入黑跑手.第一次下午比賽.真的不習慣天氣咁熱.
因上斜山路窄路有三位跑手係背後緊貼.唔想塞車.唯有頂住上.
到了中後段落斜已經不能加速了.完後warm down時仲有抽跟tim...
時間21'26".達到預賽於操效果..
希望第三站.有充足點準備.挑戰下.頭十..呵呵呵呵..

升級   53.68%

該用戶從未簽到

原帖由 smchan2 於 2009-9-13 20:37 發表
師兄厲害
師兄係唔係已經報晒之後兩場比賽?

小弟只報第一站(12/9@灣仔峽)同第三站(10/10寶雲道)賽事.
因27/9已報荃灣區國慶盃長跑賽09.所以沒有報第二站(26/9@大潭).
但或者會來打打氣.(因我住香港仔.比賽近)...呵呵呵呵

升級   53.68%

該用戶從未簽到

回復 60# 的帖子

thx the foto.
see u all in race3.

升級   53.68%

該用戶從未簽到

我會係灣仔皇后大道東,太古廣場三期.經星街.有條樓梯上到去堅尼地道.再上斜去寶雲徑..會去到寶雲道.大約20min左右...

升級   53.68%

該用戶從未簽到

係啦..今年件衫好鮮黃色.我自己就ok喜歡.
但女朋友就唔係咁講..一來件衫好大..二來無女裝,她得物無所用..結果咪又係益左我..呵呵呵呵...不過她都買了他們的會衫..唔錯..
今次我同女朋友第一次玩這賽事.幾好玩.下年繼續.