香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

東涌踩車7月12日SUN

關閉 [複製鏈接]

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都想去....冇山操, 早上女友未起身.
東涌邊樹有車租ga? 星期六如果買到helemt 就好喇.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

咁我吾阻你地喇, 下午去火炭攞天地柱同Bell helmet, 順手租車踩下.
原本想買giro ionos, 但周圍都冇中碼

升級   21.55%

該用戶從未簽到

真係正天氣. 有冇多d相...等我enjoy吓?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

你地今次行程有冇gps log? 等我搵晚乘e31 入去玩下.
因為我冇時間喇, 8月比賽重未有時間踏車.
夜晚青公對新手黎講危吾危呢?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-14 10:43 發表

frank hing, 攞左車未呀 , 試左車出返o個 report 報告下新車感覺.
阿 cf hing 可能知道 , o個頭佢熟 d

今次係我一生人apply credit card 最耐一次, 日日去check 都話3-4星期, 今日打去問話 6-8星期. chi sin
我今weekend 去camp, 有車都冇法練. 如果今星期card 吾到, 有理冇理星期一會去攞車先.
而家有:
鴨記咪錶,尾燈,
sidi t2 carbon composite.
天地柱

冇既係:
單車工具
caad9 - tiagra 成車
bell volt 紅白或白 or giro ionos 紅白或白 size M 全香港都搵吾倒, 要等下一水. 如果大家有資料, 請單聲比細佬知.
105 lock 踏, 車一到手會去屋企樓下bikecity 配
頭燈.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

星期五應該未有車.
我約定每星期五要跑夜山. 所以星期五一定吾得.
希望下星期三可以跟佢地踩青公喇.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

正. 明白

你地上巴士情況怎樣?
火炭個老細話綠van481 荃灣至火炭 係可以上單車, 但我emial 問過ams 話不可以. 有冇人試過

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 60# 的帖子

Device: Garmin Forerunner 405CX, Version 2.0

大部分gps 都可以有log 放落gmap 度.好多年前已可以

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 64# 的帖子

garmin.com.tw
好多行山鋪, 跑步鋪都有, 香港好貴.
美國最平.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-15 23:17 發表
405cx 伊卑賣hk$2100 不包運費

今日收到forerunner 305
3年前比個鬼佬tech毒親, show 個map比我睇........wah 正, 上個月尾搵朋友係amazon買$146 usd = 11xx hkd
琴日巴士上試左一試.