香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

跑步跑到雙腳大脾內側損晒...

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-29 14:54 發表
邊間出口店平? 係咪類似旺角花園街果d? 或者有冇確切一間呀ching, 可以pm架
國內.. 我好少返國內.. 所以冇得返去買 唔該晒Ching

有無人知花園街那些出口店有無 tight 賣?

其實我見過觀塘那間專賣 NB / Mizuno 的 outlet 鋪有得賣,但是好像不便宜!

升級   4.21%

該用戶從未簽到

有無人可以 show 下 tight 褲大既是點樣?

我今日在灣仔和上環出口店見到有種緊身褲,下體部份有舊「大舊」野,,唔知係唔係跑步 tight ?我自己覺得那種褲應該是單車褲!

另外,我在這兩間店舖都見到無 pad 的緊身褲賣,我查到這些褲有些是某運動品牌公司出,但我都不知可否用來跑步,有無巴打知那些褲是否跑步 tight ?

還有,太子東字頭那間店好像做緊特價,不知有無巴打去了看?知不知跑步 tight 有無特價?

升級   4.21%

該用戶從未簽到

即是冬天才有機會穿 3/4 或 long tight ,平時春、夏、秋穿 short / middle tight 就得?

我這幾日去看過, tight 最便都要 $190 !