香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wongc
打印 上一主題 下一主題

090816 中興杯 by wongc

升級   18.2%

該用戶從未簽到

終於upload完.......

特別明謝 -R- ching義載一程, 等我可以去湊下熱鬧.

都係個句, 傻人用傻瓜機, 只有量, 無咩質, 影得唔好多多見諒.

Part 1:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090816Part1?feat=directlink

Part 2:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090816Part2?feat=directlink
+1 0
上一篇︰2009 中興盃下一篇︰2009.10.4『活力灣仔迎東亞』長跑比賽 4k

評分

查看全部評分

升級   18.2%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2009-8-16 20:57 發表
wongc...thank you ar..
sorry ar..今朝掛住專心熱身準備,無同你傾計....
只係噓寒問暖一下

無呃, ching你都無問我凍唔凍..........

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-18 00:04 發表

用咩機種真的沒所謂...最緊要影得開心.謝謝你..  

去到見到大家一枝枝大炮, 而我攞住個傻瓜機, 都覺得自己好傻.  不過又真係影得好開心.  返去檢討過今次有的問題, 希望下次影得好D.  多謝Parco爸安慰.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-8-17 23:17 發表
唔該晒WONG C !影得好好呀!

ching, 你跑得太快, 我追唔切, 只係影到你隻手咋..........下次下次.