香港長跑網  - 長跑長友

樓主: randyip
打印 上一主題 下一主題

2009.10.4『活力灣仔迎東亞』長跑比賽 4k

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

c hing 此言差矣,K數越短越難跑架,d人一開跑就衝,有頭谷到尾,都幾金,唔可以睇少!

升級   0%

該用戶從未簽到

1. blurmax        D405
2. hobbywet     D408
3. 速行兄
4. 速行嫂
5. baki              B206
6. coleman       C301
7. di692           D474
8. alfred
9. wadee         C353
10.wadee大人
11. Ah Li
12. 蝦肥
13. Sealion      G713
14.paulsiu       D446
15.cosimal       E510
16. ricch
17. Billy
18. Pirkle        D434

大家加油呀!
小弟會黎幫大家打氣映相架,早少少到映張大合照,認住長跑網個Banner呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

saki 兄應該係跑西貢越野賽果個灣仔同你地打氣喎!
速行兄 & 速行嫂 加油啊!
明天見!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-10-3 22:16 發表
多謝亮哥做義工攝影師,一早會到!!
大家加油,明天見!!

唔好客氣! 小弟果部係傻瓜機,映得唔好請勿見怪啊!
大家加油啊! 明天見!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-10-3 22:53 發表
Allan Ching,

Thanks for taking pics tmw!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

唔洗客氣喎! 早d訓,明天見!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-10-4 17:29 發表
恭喜各得奬的 ching & c tse
唔該哂到場打氣同影相的ching & c tse!
亮哥,快d去買部單反啦 ,我上dc問過,都糸搵問靜局的大行傾好D

蟻也! 竟然忘記今個禮拜仲係國內國慶週,去左時代廣場,d表叔同表姐大手入貨,間間賣相機既舖頭都無人啋我呀。面懵懵咁行左個幾鐘就鬆人。買唔成!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日個比賽係向西跑,所以一埋位試過背光,心諗大鑊,立即飛奔去搵過一個好位,過晒會展搵到無背光既陰頂,希望映到閣下吧!
唔好意思呀! 今日映相,有d無著網衫既認唔到,有d因為臨時學用Wadee兄的相機未摸熟,太近映唔到,所以映得麻麻地,Sorry ar 各位! 下次應該會更好的了。等Wadee兄上載後大家就有得睇,唔好掟番茄!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜各得獎師兄/姐,計有:Wadee、Sealion、ET、Longlx、Raymond、運動世家既成員。

登錄/註冊後可看大圖