香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

東涌踩車長課8月30日(SUN)

關閉 [複製鏈接]

升級   78%

該用戶從未簽到

I will join

升級   78%

該用戶從未簽到

荃灣線就未試過,因未合併前MTR市區缐因比較Busy,一定唔比上,現在都應該唔比
合併後東涌線同東鐵缐我試過拆頭轆,拎住入閘,上車頭或車尾,遇到港鐵職員查問,客氣點話比佢知車摺唔到(因港鐵附例是不準帶單車同oversize行李),會上車頭或車尾唔咗其他乘客,港鐵職員都會通融
東鐵與馬鐵之前綱友,查問過得到以下回覆
http://www.hkci.net/forum/viewthread.php?tid=27540&extra=page%3D4
轉載自hkci.net

請大家自律同有禮免得有投訴以後無得偷雞

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2009-8-27 14:50 發表
I want to join you guys again.   But I have a friend who will ride in Lantau for the first time that day with a KHS 20" only.  Let's see.

And I should able to spot  bmc  ching this time   :hand ...

呢次會認到你同架車

升級   78%

該用戶從未簽到

今次唔駛咁趕頭趕命,踩完有無人食早餐

升級   78%

該用戶從未簽到

我會0700am 奧運站車尾

升級   78%

該用戶從未簽到

馬王,咩事要清理傷口.
各位ching,不好意思.今日早走.因感冒未清,淋完雨後見到太陽伯伯射住我,攪到成身發滾,費時再病.都係早D回家休息.下次玩過.

升級   78%

該用戶從未簽到

thank you loud 兄

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-9-4 00:11 發表

Newfoot兄, 到時再睇下點先啦, 如果去科學園或新娘潭你又有興趣嗎?

我無所謂,邊度都得