香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 (前稱Nike 10公里挑戰賽) 集合位置 post 2

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

上年有 Nike plus, 有豐富早餐 (三文治 , 面包 , 果汁) , 仲有人幫你按摩 ,
仲有張即影即有相 , 真係底. ($250.00 一個 Nike plus, 先前己經攞左件 3,
+ 埋上年 , 又食免費早餐 , 乜都返泥 )
今年一樣會報 , 雖然改左名, 不過呢場始終係大賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-5 10:35 發表

前幾年都係早上報名,即日爆..有心報名,真係要爽手.
06年上網報名,因為信用卡的問題報唔到名..而家仲記得.好沒隱.
我入跑會的其中一個目的就係E個比賽有優先報名,跑會有人搞掂.

不用太擔心, 上年網絡大塞車 , 我當天因為要出街 , 所以無繼續用 online registration ,
即時 download 張 form, 用郵寄 ,
當日下午 , o個 friend 話己經 full 左
我失望之餘同有種被騙感覺 , 我當晚馬上出封 email 去 HKAAA,
投訴, 典解有 online regirstration 仲可以用郵寄??
3 日後我收到佢地回覆. 原來佢會將名額按須要分配 , 網上有一定百份比 ,
郵寄有一定百份比 , 分會又一定百份比 , 反而我用郵寄可以参加到 , 我 friend
因為見滿左 , 所以無寄到 , 反而参加唔到....
之後我仲 send 返封 email 去讚下 HKAAA ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-9-18 17:11 發表

梅子林果場(26/10)應該是送背心的

saki hing,
肯定 ? 如果係 , 我可能會為左攞件背心而報名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-10 00:33 發表

要左件L, 幾好著, 鬆身, 岩出街著
不過唔岩跑步用. 我少買跑衫, 後悔唔要件M, 始終M係用黎跑步岩我, 不過出街著M又真係緊身左少少

econecon,
搭單一問 , 如果我着長跑背心 (今年款 M 碼 ), 我是否應該要番 M 碼 ?
事關我仲未取