香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 (前稱Nike 10公里挑戰賽) 集合位置 post 2

關閉 [複製鏈接]

升級   26.6%

該用戶從未簽到

仲要比錢??我上網已經攪掂左, 都係8/11攞野~~各位~都時見啦~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

我今天去攞, 等我都check下先~~thanks

升級   26.6%

該用戶從未簽到

攞左囉~今年真係好~ 件3又好睇~ 個chip又正~ 唔晒比番佢, 貼左係張號碼牌個到~ 咁先至係架嗎~攪左咁多年o既比賽單位都要學下啦~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 414# 的帖子

係呀! 攞野o既時候佢話唔晒收番架~~ 所以先至覺得好囉~~哈哈~~~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

好野,跑完番o黎囉~~今年開始時凍左d啦~不過, 今年成績比上年好左好多囉~~ 哈哈~~ 好野~~期待29日unicef比賽囉~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 611# 的帖子

開始時我都有點擔心,不過,之後跑跑下就好左好多~~不過,自己就冇乜節奏咁跑~~ 所以都唔可以一條氣跑晒~~ 我要努力d,係29號unicef跑番好d先得啦~~哈哈~~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

yes!!! check my result la!! haha!! great!! thanks

升級   26.6%

該用戶從未簽到

check到result!!不過, 睇唔到自己o既相~~ 唉~~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 639# 的帖子

我個日都著另一d衫架啦~~ 咁我係唔係要入左會先買得你地件衫架~~
你29/11係唔係都要跑呀~我今日攞左衫囉~~今年玩o既nike同unicef都好好~~ 今年我玩unicef攞到件XXS~~ 咁先至岩身~~太好啦~~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 644# 的帖子

其實我一d都唔瘦架~~ 佢d衫不嬲都大過人~~ 次次你去玩親o既比賽佢地比o既衫都鬼死咁大件, 都唔知點著出街~~ 唔通用晒o黎做瞓覺衫咩~~ 一晚瞓覺都唔知要換幾多島得囉~~難得有d細o既衫, 起碼都有d cutting!!著出街都好d啦!!!

升級   26.6%

該用戶從未簽到

咁咪好似D藝人咁, 整到D衫好FASHION先出得街~~哈哈

升級   26.6%

該用戶從未簽到

慢慢等下囉~反正都已經知道個result囉~~