香港長跑網  - 長跑長友

樓主: tsw01
打印 上一主題 下一主題

美津濃Wave Rider 11

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知有無 27.5 ??
Just call & check with Gigasports, all their branches do not have Rider-11 with size 27 & above

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2-11-2008 22:59 發表
今日先去完中興睇完
真係好多鞋都斷晒碼" />" />

某店員好似話十二月到先會番貨
唯有等下rider 12~~買十二算啦~~~

我都好想買番對紅色11不過限量
明天再去專門店看看~~~" />" />" />" />" />jhk

個店員叫我可以買 ...

Tai-Koo-Shing "激加時" have one pair of Rider 11 (red colour), but I don't know the size. You can call to check 2915-3300

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 6-11-2008 17:28 發表
剛收到叮噹姐通知,元朗東月有 RIDER 11 奧運紀念版跑鞋,現有尺碼為 27&28 左右,如有興趣,請盡快去 CC。

Kenneth ching 圖中橙色呢對超正 唔知邊度有? size 27.5

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 6-11-2008 22:02 發表

見到有28號,閣下都買啦﹗

大半碼點著呀, Kenneth ching?

升級   0%

該用戶從未簽到

著對咁靚的跑鞋當去街鞋都抵?
Are you kidding me?

升級   0%

該用戶從未簽到

都有d道理, 週末去打個圈睇吓

升級   0%

該用戶從未簽到

驟眼睇 瘋ching 同 Kenneth ching 的頭像都有 八成相似
請問後面個兩對係 ? 型號 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

我都係想搵對避震比較好d既跑鞋,似乎多人湧戴Rider,
曾經想買 Idaten, 但驚太薄,避震唔夠。
一於明天去買番對Rider-11振興經濟。

升級   0%

該用戶從未簽到

I wear 28.5, but I bought one with size 29.
Already tried it out last night, its definitely better than my LSD.