香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

東涌 運動用品Outlet

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Gills,

好似見你著個對 NB 1000 藍色的,唔知係唔係? 好唔好著?

果日係屯門蝴蝶邨商場見到賣$399,好輕,個底感覺不錯,正考慮入貨留呢揸打半馬用,想聽吓意見!

你個版主都好易做喎!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

體重唔超過140磅, 才考慮作馬拉松使用

哈哈!跑咗幾次長課,已經由休養期 150lbs
調節到 143lbs,希望渣打先減至 140lbs,
我想跑半馬用,真係再睇真D,今晚去試下先!

多謝嬌妹意見!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-24 00:01 發表
各位CHing CTse,我想買對跑鞋跑渣打全馬用,
我一直多數著美津濃,尺碼著23.5,我現時重約
98磅,我不是一定要著美津濃,請各位給我一些
意見及介紹。謝謝!
" />" />

Runrunrun Ctse,

其實跑鞋好講個人的感覺,每只牌子,每一款都有差異,連尺碼都不一定相同,要試穿過適合至好買,唔好比舊嫁尺碼定死!
我以前著過好多對美記,一直都唔錯,反而返期出D新款,反而唔啱,而家改咗著NB牌,但NB唔係好多款,妳可以試下"老虎"牌,佢出產D跑鞋一向口碑唔錯,可惜貴咗D。