香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 柔詠
打印 上一主題 下一主題

"美記"秋季裝備....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-10-8 01:47 發表
長袖就冬天著。。。
$270係原價。。換大碼睇下會長身番幾多, 太短唔鍾意。(印尼)
好彩明天會經過專門店。。。

長袖0個件都係 270, 我覺得抵wo

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-9 01:38 發表

有~~ 沙田同銅鑼灣o既三項鐵人舖有得賣....

師兄可唔可以 pm 個地址俾我呀? 小弟唔玩開三鐵, 唔知"訂",
想去睇下d 衫

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 17:46 發表

我今日去左旺角出ching 您講個件 m 記tight, 非常之 lucky地係體運城搵到last一件 08 年款,可以試埋身, size M fit哂我呀, $149 埋單

小弟以為所有 tight是有內膽,原黎係冇架

我都以為有內膽, 但係原來無ga!
咁ching 會點著? 真空上陣定入面著返條底褲?
我諗九成人都入面會著 返條底褲掛, 唔著咪.......
有無底褲好介紹, 屋企0個d 著住黎跑步有d 焗, 只係一般棉質底褲

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原來係唔著底ga!

小弟初哥真係唔知添, 不過唔著底好似好現咁ma, 有d 怕醜.....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

買啱size 唔會條條fing ga, 只係 "現代" 感十足啫, 我買左條tight 都只著過一次黎跑 (有打底),
下次去跑試下唔著先 (唔著底唔係唔著褲呀 )