香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 柔詠
打印 上一主題 下一主題

"美記"秋季裝備....

升級   0%

該用戶從未簽到

2xu long tight幾銀?
住訓覺recover用??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 12:27 發表

我都以為有內膽, 但係原來無ga!
咁ching 會點著? 真空上陣定入面著返條底褲?
我諗九成人都入面會著 返條底褲掛, 唔著咪.......
有無底褲好介紹, 屋企0個d 著住黎跑步有d 焗, 只係一般棉質底褲

我諗九成人入面都5會著返條底褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-12 13:14 發表

tight唔著底褲好似.. 好辛苦

好辛苦
why?

升級   0%

該用戶從未簽到

tight衭要非常緊. If your bro will "條條fing" during running, then it is not tight enough.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-12 16:28 發表
著tight褲現形就會, 冇可能條條fing, 除非你買錯size~~~

我初初唔太習慣就著tight褲加跑背(件跑背夠長, 遮倒d現袋位), 依家習慣哂, tight衫加tight褲成suit都唔怕!!!

p.s. 反而有時擔心條tight用左太耐日子, 跑 ...

跑跑下突然爆線

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-13 10:48 發表
我都是無打底既...第一次著tight時..成日以為自己無著褲跑..感覺飄飄然...好貼身感覺好正..." />" />
往後日子...10K樓下是但著跑褲或tight...多過10k就多數著tight..." />" />

現唔現代  ...無所謂啦...人有 ...

感覺飄飄然...好貼身.....感覺好正.....
好似女性用品廣告..........................

登錄/註冊後可看大圖