香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

毅行AB隊支援隊召集區(善款額#1, 支援須知#3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行B隊預計時間 (由Patrick提供)
11.20 – 1400:SP北潭涌
11.20 – 2030:CP3企嶺下/水浪窩 (停留30分鐘) (晚飯)
11.21 – 0330
:CP6城門水塘 (停留3分鐘) (早餐)
11.21 – 0730:CP8大帽山 (停留30分鐘) (換衫)
11.21 – 1200:FP大棠渡假營

B隊員所需物資(等待各位通知更新):
亮哥:
Sue兄:
P兄:
平兄:

B隊十仆組
司機:Parco爸
組員:喪Ken、runrun、花公子、威威、B

11/15 前收集 B隊員物資 (各隊員衫褲鞋襪必需獨立包及寫上名字),暫定11/15 10K挑戰賽當日交收或另行安排

11/20 前B隊通知所需食物、飲品及用品,B組將會停CP3、CP6、CP8及終點,請註明各站所需用品,除冰塊外,所有物資會盡量在11/20前存放在車內

11/20  

喪Ken 下午自行到CP2交行山杖及到CP3, CP3後跟隨十仆車遊走
18:30前  如有需要會到7仔補給冰塊或用品  
18:45  到錦上路西鐵站 接組員B
19:15  到馬鞍山 接runrun
19:45  到達水浪窩>B隊到達後完成十仆工作後送回runrun到馬鞍山
22:00  到荃灣接載花公子,當日會預早30分鐘電聯確實,十仆組員到荃灣嘆個靚消夜
23:30 如有需要會到7仔補給冰塊或用品>直上城門CP6
00:00 到達CP6城門,各組員可小睡片刻

B隊員請在到達CP6前15-60分鐘電聯 B組,組員花公子會在CP6開始陪走6-10段

B組完成CP6十仆工作後,司機陪同組員喪ken、B、威威,到荃灣補給食物用品,三組員先會有氣有力陪走9-10段,之後再直上CP8大帽山車場

11/21
08:00  B隊員請在到達CP8前15-60分鐘電聯B組,完成十仆工作後,喪ken、B、威威陪走9-10,B組車離開CP8大帽山回家訓陣再去大棠終點站

主要十仆工作:除司機外其他組員著短裙挑艷舞唱情歌幫隊員減壓加油
次要十仆工作:為隊員加茶加水帶到休息處,如有需要為隊員按摩美腳,無聊司機會爭取時間拍攝
陪走組員:幫隊員揹所需同品步走,不能太快也不能太慢,隊員一叫,隨傳隨到在身邊....))))小花子...小B子....小威子.....小ken子...

飲食餐單:
CP3         飯糰  請威威11/20 下午5時左右在荃灣地鐵購買,聯同我一起回家取車
CP6、8    杯麵或粥  荃灣街市街標記粥店24小時營業 ,如需麵杯我會自備Gas爐

註:
1. 十仆組嚴禁飲酒
2. 陪走員請盡量爭取時間休息
3. 十仆組員請穿著網衫以便深夜辨認

4. 深夜陪走員花公子請帶備電筒
5. 城門、大帽山天氣寒冷,自備足夠預寒衣物

預祝11/20 毅行各隊員、十仆組順利完成
- 有任何異議,請早揚聲。
***支援隊伍將會是毅行隊伍的一個精神支柱,在此向各支援隊員表達萬分謝意***

升級   0%

該用戶從未簽到

花公子....我最需要你..你竟然唔出席....

好彩有你跟我車補番數...

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行成員與支援隊伍會議
日期:2009年10月24日 (星期六)
時間:下午2:30
地點:旺角好景商場2樓 - 梨和園燒烤韓日料理 ($39位)

A隊成員
Kenneth (可出席)
勝哥
Lex (可出席)
kopo (未能出席)

B隊成員
sue (可出席)
Patrick (可出席)
亮哥 (未能出席)
亞平 (可出席,飯後有冇餘興節目,例如行山?)

C隊成員
壞人 (可出席)
-R-  (可出席)
大圍 (未能出席)
馬王 (可出席)

AB隊駕車/跟車/陪行隊員
比利 (A隊車)
PARCO爸 (B隊車) (可出席)
花子 (陪行第7-10段) (B隊)(未能出席)
喪KEN (陪行第9-10段) (可出席)
B (陪行第9-10段)
威威 (陪行第9-10段) (可出席)
高佬
鬼影 (未能出席)
曲奇
法蘭
皇上 (未能出席)
ee
runrun ( 可出席,睇吓我呢個傷殘人士還可以做到啲乜嘢?)

C隊駕車/跟車/空降隊員
馬王細妹 (主要支援車司機,未知)
停雲漫步 (空降支援、未能出席)
超人阿四
schnix (跟車支援、可出席)
catcat (跟車支援、可出席)
ET (空降支援、未能出席)

升級   0%

該用戶從未簽到

個個掛字食..開乜會..應承左乜..好易唔記得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-22 10:56 發表
AB隊十卜隊員請注意

1. 請告知, 活動當日可騰空的日期及時間

2. 我們更歡迎大家在活動當日陪行第9-10段
    (當完成7X公里的路程, 我們極需要你們的沿途陪行支持)

可預先告知小弟, 以便作出安排

1. 比利 (A隊車)
2. PARCO爸 (B隊車)
3. 花子 (陪行第7-10段)
4. 喪KEN (陪行第9-10段)
5. B (陪行第9-10段)
6. 威威 (陪行第9-10段)
7. 高佬
8. 鬼影 (11.20 : 1830-2200 及 11.21 : 0800-1300 跟車送貨/阿四)
9.  曲奇
10. 法蘭
11.皇上 (可在獅子亭做十卜)
12. ee
13. runrun

早前已問左..初步商議..
花子、威威、B、喪ken...會跟我車
花子 由水浪窩開始..城門放低佢...
喪ken、B、威威 ...會再問問佢地時間...我會安排接佢地...食個靚晚餐..消夜..早餐..之後先按排邊處放低佢地..
再殺去大棠迎接你地...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-22 11:24 發表

米字,我果啪搞錯左,我去唔到水浪窩架,因為要番學~~

得..查實我都不知去冰..只知是接你上城門...

水浪窩幾點呀..你幾點放學呀..我地去食個消夜先上山啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-22 11:31 發表

妖..那星..我地係山上死去活來,你地係山下食霄夜...

我飲多兩杯...怕唔記得要上山...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-22 11:36 發表

佢地係咪預2000呀,你要揸lift 架,唔知架咩~~
我放2200,MK,放學我地去吃夜宵,吃完俾我huphup 唔該~~

我呢個B隊十仆隊...只識安排飲飲食食...十仆事宜...記得就記啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-10-22 21:06 發表

等我報告一下小第的身體狀況先.....
隻右腳自從月頭有事之後,經過半個月的休息...結果都係冇好過
今個星期六上午我會找跌打醫師再睇睇,我都唔知個結果會怎樣,
我唔想打亂大家的佈處,不過今次活動我 ...

威威兄...
從未擔心過你有樹...一定無問題....安心休養...

升級   0%

該用戶從未簽到

我俾你地幾隻野笑死

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-10-27 17:26 發表

祝你地百年好合...

我祝你地永結同心

升級   0%

該用戶從未簽到

一切只係小弟一廂情願暫定...如有需要請提出以便修改...

毅行B隊預計時間 (由Patrick提供)
11.20 – 1400:SP北潭涌
11.20 – 2100:CP3企嶺下/水浪窩 (停留10分鐘) (晚飯)
11.21 – 0400:CP6城門水塘 (停留5分鐘) (早餐)
11.21 – 0800:CP8大帽山 (停留10分鐘) (換衫)
11.21 – 1200:FP大棠渡假營

B隊十仆組
司機:Parco爸
組員:喪Ken、runrun、Dee 、威威、B
11/15 前收集 B隊員物資 (各隊員衫褲鞋襪必需獨立包及寫上名字),暫定11/15 10K挑戰賽當日交收或另行安排

11/20 前B隊通知所需食物、飲品及用品,B組將會停CP3、CP6、CP8及終點,請註明各站所需用品,除冰塊外,所有物資會盡量在11/20前存放在車內

11/20  
18:45前  如有需要會到7仔補給冰塊或用品  
18:45-19:00  到大欖隧道轉車站或錦上路西鐵站 接組員喪Ken、威威、B
19:30  到馬鞍山 接runrun
20:00  到達水浪窩>B隊到達後完成十仆工作後送回runrun到馬鞍山
22:00  到荃灣接載花子,當日會預早30分鐘電聯確實,十仆組員到荃灣嘆個靚消夜
23:30 如有需要會到7仔補給冰塊或用品>直上城門CP6
00:00 到達CP6城門,各組員可小睡片刻
B隊員請在到達CP6前15-30分鐘電聯 B組,組員花子會在CP6開始陪走6-10段
B組完成CP6十仆工作後,司機陪同組員喪ken、B、威威,到荃灣補給食物用品,三組員先會有氣有力陪走9-10段,之後再直上CP8大帽山車場
08:00  B隊員請在到達CP8前15-30分鐘電聯B組,完成十仆工作後,喪ken、B、威威陪走9-10,B組車離開CP8大帽山回家訓陣再去大棠終點站

主要十仆工作:除司機外其他組員著短裙挑艷舞唱情歌幫隊員減壓加油
次要十仆工作:為隊員加茶加水帶到休息處,如有需要為隊員按摩美腳,無聊司機會爭取時間拍攝
陪走組員:幫隊員揹所需同品步走,不能太快也不能太慢,隊員一叫,隨傳隨到在身邊....))))小花子...小B子....小威子.....小ken子...

註:
1. 十仆組嚴禁飲酒
2. 陪走員請盡量爭取時間休息
3. 十仆組員可自行決定著唔著網衫 (小弟會著)

預祝11/20 毅行各隊員、十仆組順利完成

升級   0%

該用戶從未簽到

更新:
十仆組員可自行決定著唔著網衣 (小弟會著)
另外  大帽山後小弟會回家訓陣先去大棠(成晚無得訓  體諒下啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-30 00:07 發表

十卜 TEAM 著晒網衣一定好有陣容..支持..支持
可否車埋我去大棠?

成隊十仆組撐你...你屎都要走埋最後兩段呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行B隊各成員...毅行B隊十仆組...請留意所有更新集中在Post 3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-30 11:54 發表

收到! 聽日操山後會填埋所需物資架啦,唔該晒Parco爸及十卜組!

之前操得咁先苦...呢次你地帶野去試食啦...食飽D呀.....毅行操山之試食團...

升級   0%

該用戶從未簽到

徵求2009樂施會毅行者海報1-2張...
如可以請於11/15或之前交給小弟...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-4 09:42 發表

我都話我有呀 A3咁大張架

我要兩張呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-4 10:18 發表

我都想要一張~" />" />

圍圍..你又要...???
我係諗字貼係車度...扮大會工作車詐...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-4 10:49 發表

係.....唔通壞人隊長想獨吞?

壞人隊長可能貼晒在家中窗  "毅行之家"