香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pakcb
打印 上一主題 下一主題

10月13日起接受報名

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

無辦法啦,想拿進步獎,舊年跑半馬,今年跑全馬,出年焗住要跑全馬,如果唔係......無進步獎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-13 17:38 發表

全馬進步獎我有兩張啦~~hgjD088" />" />hj
我比較關注呢個,第一年有~~

全 程 馬 拉 松 完 成 獎 牌 於 指 定 時 間 內 完 成 賽 事 之 全 程 馬 拉 松 參 賽 者 各 得 完 成 獎 牌 乙 個 。  

X2 ..獎牌獎牌獎牌!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-10-14 10:29 發表

去年D朋友...十月尾都仲有位喎

今年唔同啦,昂船州大橋新開放,好多市民都想踏足其上映相,唔計較完唔完成到全馬,小弟的弟弟就係其中一個。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-10-14 11:19 發表

係呀 公益金 行佢都三百
現在渣打都只係二百七仲送咁多野
不過留意係要自己跑去條橋度...哈~~

佢話應該約10K已到橋,點都捱到去映張相咁話喎,咁多呢d人,睇黎都好快滿額。
都好,聽到我弟弟話用4個月時間練跑十零K,希望佢到時上埋舖跑步癮,咁佢就有健康了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-14 12:14 發表

嘩!仲有巴士車番你番去,抵過百萬行好多喎,會唔會真係好多呢d 人架~~hgjD088" />" />hj

我相信有好多架,我弟弟都好耐無跑步,今朝竟然打電話黎話比小弟知,佢會報全馬。嚇我一跳,佢就係想踏足大橋映相,映完昴船洲大橋,有力去埋青馬、汀九,無力都有車坐,$270仲平過澳門。又有咁多野送。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-15 12:03 發表

我都未收到 e-mail reply 呀, 13號當日我就即報左名, 我上網check 返我個 "報名狀況" 佢又有資料wo, 但係就無收到 e-mail reply,
當日報名佢話會e-mail 俾我, 所以0個陣張 receipt 無print 出黎, 諗住環保d  ...

唔洗驚喎! 打個電話問下就知囉! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。
剛剛問過,而家個號碼到72XXM,佢話呢個號碼係所有人既參加號碼,唔係比賽果個號碼,比賽號碼最快11月才有喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-10-15 22:23 發表

我13號報名,好快就收到 e-mail,但係到而家上網 check 報名狀況都仲係冇資料,唔知攪乜呢?

師兄可以打個電話問下就知乜事! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-10-22 07:53 發表
星期一朝早去分行交左表, e+上網仲未check到報唔報到名

請問各ching/ctse如果報到名係咪上渣打馬拉松網係查詢報名狀況果度
打返ID同DOB就會見到報唔報到名? 因為我e+打完submit係冇野睇
thx

閣下可以打電話問下咪知囉,2577 0800 接通後按1,8就有人答你。
星期一19號報名人數已到155XX啦。打電話去check報唔報到(幫人網上報但係過唔到數),果位小姐叫唔好等入表,上網報啦就滿架啦咁話,我話仲有百幾個朋友未報,佢話叫佢地想報就快d,隨時滿額架啦。佢講得好認真,唔似呃人喎!