香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pakcb
打印 上一主題 下一主題

10月13日起接受報名

關閉 [複製鏈接]

升級   25.79%

該用戶從未簽到

放棄紀念品.. 早d報名啦.
半馬 / 全馬 正在考慮中

升級   25.79%

該用戶從未簽到

個號碼是否真是 報名人數先 ??

升級   25.79%

該用戶從未簽到

我都是咁想法, 我立即報左, 52xx <<<< 不知是什麼意思, 52xx 可能包括所有的報名人.. 不是代表全馬的 6000 之中的 52xx !
我真是唔是好明.. 不過小心 d  .. 都立即報

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-14 18:14 發表

睇來似啦...

大家冷靜 d   (52xx 可能包括所有的報名人). 不過如果你已經決定報什麼比賽, 都是快 d 報. I feel  快 快 快

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-10-15 00:29 發表

我係女仔.. ref no. 個尾都有個 m 字..點算好 " />" />" />" />

其實我覺得唔駛咁恐慌... 亦都唔需要制造恐慌..
因為主辦單位一定另外留0左 quota 俾渣打分行報名/郵寄既朋友....
就算網上 quota full 0左亦唔代 ...

really ??? 都是太恐慌啦 我地

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-15 01:21 發表
66XX-M
我已經去到這個數...
我估唔關男女事, 應該真係報名人數... 我估m 係代表晒所有馬拉松既意思,
即係現在66xx 可能係包晒10k, 半馬同全馬既人....
但頭兩日已經無左一成個quote 都幾大鑊.....

同意, 個數80% 似是包全部人, 是一批批的. 早的 心急先報左 (都是跑開個里數), 第2批應該是送哂紀念品之後, 又會好多人一齊報. i already apply 14/10 6:00pm (52xx)
好多人心大心細, 唔知新橋點

升級   25.79%

該用戶從未簽到

計返 5小時大約 1,400 人報名 (6600-5200) , 24 hour 按比例 6720人 . 3天 20160.
10 - 13天之內 full 哂 滿額 (即10月底) . 你估會唔會 ?

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-15 12:11 發表

唔洗驚喎! 打個電話問下就知囉! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。
剛剛問過,而家個號碼到72XXM,佢話呢個號碼係所有人既參加號碼,唔係比賽果個號碼,比賽號碼最快11月才有喎!

即3天就有 7200 人報左 , 都非常快, 真是好快額滿 !

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-15 20:09 發表

今日可能過九千都有之...
我琴晚都係六千幾...
中午就已經七千二... 今晚九千都唔出奇...

請報數, thanks  90xx ?

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-16 08:17 發表

師兄可以打個電話問下就知乜事! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。

我打左去問 , 他只願意話 唔 full. 不會講現在報人數多少!
大家報左名的, 他 say 大約 11月中會有接納信寄出 & with 比賽號碼, 大家心急的 , 等1個月啦

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-10-16 18:28 發表
參考號碼 2009-1016-0000-996?-M

Kin in Running

Thanks , 已經沖破10,000 人報名. 唔知多少是 42km, 21 or 10k ??  
42k 可能最快 full, 之後是 21k 挑戰賽, maybe 10月份之內 full, maybe

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2009-10-22 19:28 發表

當你按左Submit後,無野睇的同時,在IE的右下用會出現Attachment 1的Icon,見到之後,Double Click佢,就會彈一個隱私權報告的Dialog Box出黎,在下面網站的位置,求其揀一個https://eshop.esdlife.com/開頭的Li ...

ching, 華. 勁人 , 我都查到了, thank you very much

11月中會有信寄給我們