香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2010 已報全馬召集處(大合照留意post2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 199# 的帖子

奧兄呢番說話重燃我既希望 ~~~ 因為我幾日之前先去分行交左表 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

wongc ctse 你報左全馬未呀 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WalkBreaks 於 2009-11-4 16:10 發表
i ve just made a phone call to the hotline. They told me that those forms applying for full marathon submitted to branch before end of Oct should be accepted. They are still working on the forms colle ...

本身我已經打定輸數,諗住係會退番d錢俾我,但經ching講一講又突然有dd希望 ~~~ 因為我10月30日先俾 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-9 22:33 發表

仲要轉去無名次的組...

遲一年上馬, 人生又耽誤多一年......

when you are still alive , you can still have many many chances to participate ...
enjoy the life .
don't give up .