香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

2010 SCM全馬之SUB-4 軍團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

其實係同D網友一路跑步、一路傾計的時候,佢建議過可以排隊跑,咁就可以開路、檔風,仲特別容易受注目添,如果大家真係有信心差唔多時間的話,可以考慮下玩呢樣野。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

你地成班,個個都話Sub 4,如果我夾硬跟住你地,未到昂船州就已經開始要行。

我都係睇埋北京同澳門做咩時間先決定同唔同你地癲!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

你地兩個,由10K鬥到全馬,長鬥長友!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-10-23 12:00 發表
SUB4兵團, 加加油呀, 得閒入來馬鞍山一齊友情去馬吧!
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5367&extra=page%3D1

兄弟,你好掂呀,把握每一個賣廣告的機會!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

我又報成績。

我都係跑左4次全馬,PB的一次在舊年澳門,都只係4'22,其他幾時仲有4個半鐘打後。

所以,小弟真係無乜勇氣跟大家Sub-4。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-10-27 16:04 發表

小弟現時都未跑上20k,不過見仲有時間練,報咗先囉, sub4 是目標而已,到時起步後,跟唔到咪唔跟囉。

咁到時執生啦,一齊起步,見勢色唔對,就一齊縮後去sub4:30嗰個集團啦!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-10-27 21:27 發表

你10k跑45min,根據這program

http://www.runlover.com/calculator.html

你全馬可跑 3:30喎!   

但係問題我係唔夠里數麻,所以呢個calculator,適合瘋瘋使用多D!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-25 09:05 發表

小弟暫時最長跑到.... 29k咋

別謙虛了,你在澳門咪跑了一轉42K囉,最長點會係29K呢。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-25 13:56 發表

澳門嗰轉,小弟都唔知點跑的,返到 HK 後,死搏爛搏,先上到29咋,仲辛苦個澳馬跑全馬﹗﹗

其實我都係咁,可能比賽既氣氛同壓力都會有影響,講真,我最長既長課都係34K咁大把,不過你唔駛擔心啦,你既總里數多過我咁多,渣打絕對唔係問題!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-2-20 16:33 發表

Sorry
Left3師兄,小弟認為這個方法在好多人既人叢裡係睇唔到既,換人時亦比較麻煩。
長跑網已經訂造左幾支細旗仔(應該係以輕為原則),據講約18"X18",綠色底色,中間印有一團火及跑字,上下分別印有中英文香港長 ...

亮哥,你呢個安排好掂呀,其實唔同地方既馬拉松都有Pacer,而大會就沒有在香港馬拉松安排,不過大會唔做既,今次有亮哥你帶頭在長跑網搞。

一句講晒,掂呀!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-2-22 01:34 發表

填好表....先好俾佢d上車 ..." />" />

咁我地到時駛唔駛帶埋會員証作識別?