香港長跑網  - 長跑長友

樓主: key
打印 上一主題 下一主題

星期二檔案

升級   21.55%

該用戶從未簽到

好彩..........女友比我毒親, 影得多去得多. 佢由吾跑變到跑半馬(雖然好慢, 但enjoy). 由吾識游水 到而家慢慢游都可以游幾個塘, 重玩緊自游式.
bmc, 叫佢去幫你影多d相, 佢就有機會中比賽毒咖喇.
我女友今年玩 樂華1/4 marathon, nike10k 同scm hm(原本想升呢去fm, 但怕被網). 佢話一來可keep fit, 2來行街買野比以前可以行多幾粒鐘.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-10-29 13:49 發表

羨慕 !
我就俾人投訢相機重...難控制..

canon比較輕便, 其他就重左d.
原先8/11 去影水陸, 點知又改左地點, 而家8/11 去丁九影 nb 15k.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

想買架meirda juliet比女友玩.......新合係?
2010 caad9 行bb30, 好似幾吸引, 但入場要成8k caad9-6
同 2009 caad9 一様

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-10-30 09:08 發表

你女友架車仲正過我架落場車, 真幸福

原來香港冇入Juliet 901-com
http://tw.myblog.yahoo.com/jw!.oe.VuKLBQXdEtnnFwmiMGs-/article?mid=2210&prev=2248&next=2195
904 果set 好過我部tiagra too.
親冬天想買部901 呀ma. 如果904 $8,500.00.........咪張佢成set 105 過檔去我度由caad9-6變caad9-5.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我就club house 練.
游完泳池 即去單車機 即去跑步機或樓梯機.
一向都係咁上下, 轉項冇甩拖.