香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

又一小西灣新手報到

升級   4.74%

該用戶從未簽到

其實我都係小西灣跑手,哈哈哈.... 專登黎打個招呼的,ching 你好
下次小西灣運動場見到面,可以打個招呼~~

題外話,我其實好想join 各位跑友既東遊記三,因為我一直都好想試下跑柴灣斜路,不過聽晚有要事去尖沙咀,趕唔切返黎join你地了,記得有一次起銅鑼灣運動場 (係10月14號,維港夜採紫荊花 2),見到你地一班跑友,哈哈哈,你地未開始跑既時候,我起側邊拉緊筋等緊朋友黎跑步,其實我當時都想同你地打個招呼,不過又覺得好似好冒昧咁,哈哈... anyway,下次夾到時間的話,我一定支持

各位ching,加油呀!

升級   4.74%

該用戶從未簽到

回復 16# 的帖子

嘩哈哈,好記性...
對,果個岩岩跑完成身汗起度拉筋又望住你地既女仔...就係我 :p

其實當時真係有猶疑好唔好行過黎同你地相認, 哈哈....唔好意思,下次見到你地,一定打招呼 ..

升級   4.74%

該用戶從未簽到

哈哈~~~ 下次一定支持約跑,我都要練跑半馬... (btw, sorry,好似騎劫左個post)

anyway, 大家要加油呀~~