香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持*

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

岩岩SEND左MEMBER FORM去LONGRUN.HK
一收到會員號碼即報!!哈哈~
好奈冇跑喇...最上一次已經係07-08的大埔10KM,
希望今年跑返可以做到PB!!
重出江湖, SUB53:00, 加油!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

麻煩哂會員部的網友,
話咁快就出左Membership No. 比我了~
已寄!!

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統

1.  Alfred (4003報到,主場陪跑)
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
6.  Lex (長跑網為賽事支持機構, 熱烈支持)
7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)
8.  leefs (點會冇我份!)
9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
10. 高佬
11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想攞第三件。)
12. wlau(一返工就寄信)
13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)
14. bobby
15. 狗 (希望贏到根根1秒 hoho)
16. ricch
17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
18. michaelyw (攞獎有排都未到我,只求破PB做到SUB45)
19. c29843 (超新手1hrs龜速會員....想拎到黃色果件...)
20. mill
21. Tarry
22. 阿茂 ( 有兩件排汗背心咁so , 梗係唔執輸啦 ! )
23. 喪Ken (有2件背心...梗係玩啦)
24. E.T.
25. 零下十度.(有著數沒理由唔跑)
26. finewong (考哂試, 跑下鬆一鬆)
27. RowerBee (休戰一年, 重出江湖)
28.
29.
30.

2叔公打氣臀:
臀長. runrun (任憑差遣 )
1. 瘋瘋 (打氣+影相)
2. Kenneth (打氣+影相)
3. 肉瑩小煮(打氣,看行李.)

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統
1.  Alfred (4003~報到,主場陪跑)
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
6.  Lex (長跑網為賽事支持機構, 熱烈支持)
7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)
8.  leefs (4035~點會冇我份!)
9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
10. 高佬
11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想第三件。4033)
12. wlau(一返工就寄信)
13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)(1010)
14. bobby(5037)
15. 狗 (希望贏到根根1秒 hoho)
16. ricch
17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
18. michaelyw (獎有排都未到我,只求破PB做到SUB45)
19. c29843 (超新手1hrs龜速會員....想拎到黃色果件...)
20. ericlms
21. Tarry
22. 阿茂 ( 有兩件排汗背心咁so , 梗係唔執輸啦 ! )
23. 喪Ken (有2件背心...梗係玩啦)
24. E.T. (4152)
25. 零下十度.(8017~有著數沒理由唔跑)
26. finewong (考哂試, 跑下鬆一鬆)
27. RowerBee (7019, 休戰一年, 重出江湖)
28. ifif1234  (有2件背心...Ha Ha )
29. 非比
30. denis3885 (4063)
32. 178(5038)
33. 180(5039)
34. 181(5036)
35. 慢子  (有2件背心...梗係玩啦)
36. IpYiu-Ki(唔好執輸)
37. kito (2040) 我好想要07 或08 年有埔字LOGO 0個件背心呀!!!
38. Ivan Kwong (5069)
39. 亮哥 (4153)
40. Kai (2091)
41. 廁廁 (2090)
42. 苗嬸 (8036)
43. 燴腸 (4151)
44. 智智爺爺 ( 長跑網吹雞....點都要蒲頭 )(5034)
45. jacky p
46. Qoo(咁熱鬧,我又玩,希望有功課交^^)
47. 洛虎TIM
48. econecon (已寄報名表,唔知報唔報到)
49. Amos (主場必報)
50. matthew~文(11月17寄form 希望仲趕到)
51. hhkbonnie
52. feufeu (支票已過數  )
53. 肥哥哥 (睇下今日寄信仲報唔報到啦)
54. 蘭西•韋
55. loudspeaker (近近地 , 跑完同 + 人飲埋茶先走)
56. Wavetong(2114, 五年前傷後第一次比賽,sub45min)
57. 192 (5071)
58. Riffalo (我既主埸, 點可以唔黎!)
59. sleung2000hk
60. Andy Tam (3200)
61. 會員179
62. kennychoi (4259)
63. imchristy
64. 會員194 (4249)
65. 會員200 (5107)
66.  Gforce
67. 晴朗 (3155,太耐冇跑,希望1小時內完成)
68. sunshine
69. stam
70. Colemen (3165)

2叔公打氣臀:
1. 臀長. runrun (任憑差遣)
2. 瘋瘋 (打氣+影相)
3. Kenneth (打氣+影相)
4. 肉瑩小煮(打氣,看行李.)
5. scchu (影相+打氣)
6. 前進 (打氣+攝記團)
7. 堅堅 (跑完嘉道理過