香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持*

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統

1.  Alfred
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-11-4 21:21 發表
人工智能報名系統

1.  Alfred
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手 ...

公牛兄:
又可以同場啦, 又要盡跟....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-11-6 16:24 發表

7 Ching,

Add oil ah - but I guess Gills will run faster than U again^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

賽王:
有冇興趣side bet一個早餐?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-11-6 17:43 發表

Tai Wai Hing,

Good - I bet on Gills then!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

咁一言為定.....我買7兄~

升級   0%

該用戶從未簽到

聽日預計長跑網跑手都會大豐收,各位加油呀,等大家好消息~
同日仲有coke run,我會去影相,唯有係沙田同大家打氣~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜使咁多位得獎ching ctse,我今朝都有係沙田果邊用做心幫大家打氣架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-12-21 01:21 發表
恭喜哂各位得獎師兄師姐!
多謝哂各位義工協助!
辛苦哂皇上及各網友出力宣傳及參與是次賽事!

關於是次比賽安排, 希望大家幫忙盡量發表意見, 您地既意見對大會安排係非常重要, 由於小弟今次係第一次搞長跑比賽, 所 ...

李奧兄:
真係辛苦使,今年玩唔到出年一定第一時間報名支持~