香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010渣打馬拉松所有項目名額已滿

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

係呀,我都試過有一年佢地入錯資料,要立即叫佢地改番呀!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-6 23:10 發表

兩個格相距咁遠....真係唔知點先會剔錯....
有咩途徑上訴?

你係唔係郵寄Leftlet張報名表過去,如果係的話,叫佢搵番你親手填嗰張Form,Scan左之後,E-mail番俾你自己睇,有證有據,無得抵賴!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-7 13:18 發表

剛才收到他們回覆
內容如下:

Dear runner,

According to our record, your application of 10km Run 3 has been accepted.
Thank you!

Marathon Secretariat

真係敷衍了事" />" />

佢個Hotline我之前打過,係有人聽,不過唔知唔會唔因為太多人打去投訴,攪到D Operator唔聽電話,就另作別論了。

我會Suggest Charson你呢幾日不斷打個Hotline,如果搵到有人聽,就唔駛俾面,即刻剷佢一獲甘的。然後叫佢Check多次你填嗰張報名表,你係報乜野賽事,一定要迫佢Scan返份報名表先好放過佢!

如果Keep住一段時間都搵唔到人接聽你的電話,又者有人聽電話而又係耍你的話,就將呢兩個禮拜所發生既事記錄低晒,同晒你Send同收的兩封信一齊Send晒俾是但一間報館。

最後呢一步,我相信是最Work的,但係真係要到最後關頭先做。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-7 22:30 發表

我又真係未諗到要搞到咁大....但唔鋸就梗有!!
唔知佢禮拜開工嗎?
我下星期二才有空打去慢慢講...

我唔係好Sure佢假日開唔開工,不過有時間你就試試啦。

又或者每日都再Send封E-mail炸佢,因為事實上佢覆返黎封E-mail都無俾到你想要的東西你,所以不停咁Send俾佢追佢覆,都好正常啫!

講真,今年渣打在報名已經安排得咁差,我相信就算你唔嘈,都實有人會嘈。不過如果你嘈先的,我估佢地會即刻Follow up左你個Case先囉。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-10 12:14 發表
剛才check e-mail 時收到渣馬所寄以下信件:

Dear Mr. Leung,

We have check our record once again, and we found that the record of 10km
Run 3 is an applicant with the same ID number(middle 6 digits) ...

如果係咁,你唯有繼續等下,不過如果太耐都唔見,又要再追,否則佢地會不了了之。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-12 00:38 發表

剛才check status 有結果了~
如願報到全馬

多謝關心

Good!