香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Piccolo
打印 上一主題 下一主題

Wave Rider 13 入手

升級   12.11%

該用戶從未簽到

12月尾買左對Wave Rider 13,1月頭開始著黎跑,初時跑完自己腳板底覺得隱隱作痛,懷疑新鞋未Break-in,之後出街都會著佢,宜家對鞋fit左自己腳形,跑步時感覺好舒服再冇不適既感覺。

葵涌廣場有運動用品舖頭賣Wave Rider 13 HK$539;深水步黃金商場有運動用品舖頭賣 HK$560,都便宜過旺角d波鞋店。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

舊年12月尾旺角好多舖頭都賣HK$650,請問HK$504係幾時既“公價”?

況且539減504等於35,一個碟頭飯既價錢。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 亞聰 於 2010-1-31 17:01 發表

請問ching間鋪在幾多樓?
除左rider,有沒其他款式?

間鋪位於葵涌廣場有天橋個層(即係2樓?)近新都會廣場;佢有 Wave Rider 12 及 13 賣,其他款式都有,不過就唔係多;款式及價錢明天才能詳細匯報。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-2-1 07:40 發表

好似允x全線都做八折...

允記八折咁都幾抵。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-2-1 13:16 發表

想請問一下,呢個Mark Price定係Selling Price?仲有無電視框?

佢地 Mark Price = Selling Price ,“電視框”係咩黎架?

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 breakice 於 2010-1-31 18:14 發表

間鋪位於葵涌廣場有天橋個層(即係2樓?)近新都會廣場;佢有 Wave Rider 12 及 13 賣,其他款式都有,不過就唔係多;款式及價錢明天才能詳細匯報。

Wave Rider 12 & 13     539
Wave Alchemy ?     529
Wave Aero 8 wide    539
Wave Lsd 2     529
Wave Fortie ?     479

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-2-1 20:19 發表

所以話560.. 真係好貴.. 比公價貴..

一於就買平既啦,早買早享受。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-2-1 20:48 發表

小弟新手, 只係著過NB, 所以想試下其他牌子 (NB抵著又平)

我見近來各牌子HK$300-400既跑鞋鞋底設計都幾好,我諗新手入門著佢地跑步都唔錯。

升級   12.11%

該用戶從未簽到

自己一直著Rider 13跑運動場膠粒地,鞋底膠“x10”跑石屎柏油路耐用嗎?

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 gc9543 於 2010-2-21 21:10 發表
折實$512

正喎!著過對鞋去跑就知物超所值。