香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 孱鐵
打印 上一主題 下一主題

2009年度三項鐵人全年聯賽成績

關閉 [複製鏈接]

升級   94.21%

該用戶從未簽到

恭賀 J神 & 神嫂 勇奪 2009年度三項鐵人聯賽第二 及第三名。

可喜可賀,恭喜恭喜
!!
+1 0
上一篇︰寒冷天氣下之鬥爭下一篇︰請問 HK Runner 這本雜誌何處買?

升級   94.21%

該用戶從未簽到

正所謂 "雙劍合壁, 無懈可撃" !!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

都係正如呀神之前你講過嘅一樣,
好彩今年度啲勁人都冇賽哂今年嘅賽事,
所以我呢啲負碌鐵人先至有個名次排吓嘅啫,
不過無論係咩原因都好,有獎就攞咗先 ,反正都唔知重有冇下次...!
(不過今次真係俾自己打咗一支強心針,證明原來自己都一樣係得嘅!)

各位師兄師姊大家一齊加油呀!!!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-19 22:09 發表

我都覺得雖然唔可以話係咩實力既證明, 總之有獎就開心

知唔知呢d獎項真係會有獎牌攞返,還是只係網上發報完就算咖果種嚟咖??

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-20 00:17 發表

遲d總會會係奧運大樓舉行一個大會, 到時會係好多人面前頒獎
以下係去年既小小報導
http://www.titantriathlon.com/2008agm.asp

THX...呀神,
咁大個人今年先至喺年頭攞我人生第一個公開嘅獎牌,
至於年尾嘅獎之前更加一直未有諗過...,
嘿..幾十歲嘅我宜家突然間有d緊張起嚟0添!!