香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

2009 樂施會毅行者 (全輯) by Parco爸

升級   0%

該用戶從未簽到

由黑夜影到天光...實在大疲倦...
從未試過黑麻麻環境下狀態又極低點進行拍攝...
係極有限器材下..無論質素如何...我已盡力留住那刻的感覺...

http://www.fotop.net/edmondlui/jry?page=1

CP3...各人期待隊員到來...

登錄/註冊後可看大圖

CP3...毅行者步走落山...

登錄/註冊後可看大圖

CP3..B隊員精神奕奕...

登錄/註冊後可看大圖

獅子亭...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

CP6 ...黑麻麻

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

CP8...

登錄/註冊後可看大圖

A隊衝線...

登錄/註冊後可看大圖

B隊衝線...

登錄/註冊後可看大圖

+1 0
上一篇︰毅行者--長跑B隊(by神童威威)下一篇︰晒草灣跑步徑停用

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

全輯相已放post 1
多謝點閱  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-23 14:45 發表
呢二個女仔....好好玩...

登錄/註冊後可看大圖

走完100K就掛住撩女仔..怪不得平嫂堅持要來昅實你....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-11-23 15:00 發表
話時話,parco爸有嘢請教你!
近黎多咗件玩具  canon powershot sd 780 is  儍瓜一部。
想問吓,如果跑住黎影,用乜嘢setting影會好少少呢!

查實..我無留意傻瓜機...
有機會今晚拿來鄧記給我玩下...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-11-23 15:49 發表
正當所有人忙碌的時候, 相片中都缺少一位參賽者.
大家估下, 究竟該參賽者去左邊呢?

個隻野..除左僚女仔..還有什麼好做呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-23 16:06 發表
你地竟然掛住影相,由得我跑到過晒龍...我會係blog度記低呢件事的..

我都寫緊回憶錄...希望明天可寫完...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-11-23 23:51 發表
Parco爸,
咁忙碌的兩天,你都可以影得咁鬼死靚,果然專業!
幫你影果d穫左真係唔好意思

你肯學..我由渣機開始教你...
點都好..真係多得各位幫手...
今日回憶錄寫到獅子亭炸..
明天趕工寫埋下半集先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-11-24 00:02 發表
PARCO爸D相影得好靚, 無親身上山做SUPPORT都感受到大家好團結去支持每位毅行隊員, 多謝PARCO爸分享靚相

可能無人信..城門個處黑麻麻...車又無位放腳架...所有相無對焦嫁.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-11-24 01:39 發表
小弟最想知道b哥嗰2隻手伸出食指代表咩?

仲有張嫁...下面呢張相影得不好...擒日已掉左...
點知擒晚B哥仔指定話要呢張...今早係垃圾桶執番佢出來...

登錄/註冊後可看大圖