香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

2010 馬鞍山杯8k比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   77.6%

該用戶從未簽到

我果日會帶 30 個小朋友同家長一同跑 2 公里, 我自已就跑 8 公里. 萬望各位 2 公團影相高手高抬貴手, 多影佢地幾幅... 多謝多謝..

升級   77.6%

該用戶從未簽到

亮哥,

若果你肯出手, 咁就卻之不恭啦, 但一切以不影響你當日一行之目的為原則.

若果可以的話, 最理想我估計在 2 公里折返點上 (即 1 公里). 估計佢地應該係起步 5 - 10 分鐘內全部到達. 到時應該還有充裕時間到其他位置為各 ching ctse 拍照.

http://202.131.44.50/activist/doc/2010_longrun_inf.pdf

若果有另外提議, 不妨提出參詳參詳....

我地班小朋友好易認, 全部都係黃色短袖 T Shirt.

希望憑亮哥技術, 能為他們留下一個好回憶, 亦鼓勵他們下次再參加長跑活動.

感謝感謝.

升級   77.6%

該用戶從未簽到

多謝 runrun ctse, 亮哥同各位 2 公...

我地呢班小朋友都係8 - 11 歲左右, 都有一定戶外活動經驗. 很多人都講呢代剩係識打機, 我就不太相信,只要多點鼓勵同花心思, 我相信他們會有興趣跑下去...

升級   77.6%

該用戶從未簽到

謹代表我們所有家長及小朋友, 多謝長跑網各 ching ctse 義務幫大家拍攝精彩照片, 亦恭喜各得獎及完成賽事 ching ctse

恕小弟未能一一請示, 唯恐各位拒絕. 小弟將精彩照片部份放於 Facebook 及我們的網頁上供家長及小朋友瀏覽, 並會加上鳴謝啟示....希望各位不會介意.

下次我定當帶更多小朋友一同參加比賽, 將這項運動推廣給年青一代.

升級   77.6%

該用戶從未簽到

已轉成 pdf 放在 sendspace 上, 睇下得唔得......

http://www.sendspace.com/file/ll8had