香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

12.02 網友約跑 之 <寶雲道觀賞臀 1>

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

會洛泥派GEL及收數 , To be confirmed!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

搵唔番唔緊要.唔記得.唔緊要,我會追你羅錢加啦..呢塘仲唔PB

各位千其唔好走數呀

提督,唔屍客氣!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

2. CU: 12 包 (巧克力 x 4、 Strawberry Banana x 4、 雲尼娜味 x 4)
3. gary: 8 包 (巧克力x4、  Strawberry Banana x 2、原味x2) 
4. onon:10包 (咖啡味 X 10)
5. Terry:10包 (咖啡味 X 8、 雲尼娜味 x 2)
6. Wadee:10包(雲尼娜味x10)
7. Kc:8 包 (巧克力x4、 咖啡味 x 4)
8. smchan2:10包 (巧克力x5、 Lemon X 5)(貨源供應關係,有少許更改)
9. TNT:18 包 (咖啡味 x 6、 雲尼娜味 x 6、 Strawberry Banana x 6)
10. Piccolo:10 包(巧克力x4、 Orange x6
11.Futurapo: 12 (6隻味 X 2) (貨源供應關係,有少許更改)
星期三可羅啦!我會泥派gel,收錢.
如果到唔到可再pm我在炮台山地下鐵或銅鑼灣地下鐵交收

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我會大約8:45pm至9:00pm到黃泥涌市政大廈4字樓,搵你地.跟著一齊吃飯!
Terry唔屍客家
今晚見啦!