香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1.  wong sir
2.  亞平(跑+食+禮)
3.  sue
4.  花Dee
5.  Kin
6.  B
7.  Patrick
8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
10. 豆豆媽  (食、換禮物)
11. Esther
12. Kenny Choi
13. 神童威威
14. Nancy
15. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
16. 高佬 ( 霸住位先 )
17. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
18. May (食)
19. Stephen
20. 洛虎添
21. 勝哥 (跑+食+禮)
22. 細明哥
23. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
24. 平嫂
25. 天鬼(跑+食+禮)

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1.  wong sir (跑+食+禮)
2.  亞平 (跑+食+禮)
3.  sue (扮跑+食+禮)
4.  花Dee (跑+食+禮)
5.  Kin (跑+食+禮)
6.  B  (極短程跑 + 食 + 禮)
7.  Patrick  (跑+食+禮)
8.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
9. 豆豆媽  (食、換禮物)
10. Esther (跑+食+禮)
11. Kenny Choi  (跑+食+禮)
12. 神童威威 (跑+食+禮)
13. Nancy (跑+食+禮)
14. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
15. 高佬 (跑+食+禮)
16. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
17. May (食)
18. Stephen  (跑+食+禮)
19. 洛虎添 (跑+食+禮)
20. 細明哥 (跑+食+禮)
21. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
22. 平嫂 (跑+食+禮)
23. 天鬼 (因工作關係黎唔到跑,盡量早d黎食飯+換禮物)
24. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
25. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
26. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
27. ChARsoN
28. 鬼影 (跑+食+禮)
29.
30.

23. 天鬼 (因工作關係黎唔到跑,盡量早d黎食飯+換禮物)

升級   100%

該用戶從未簽到

聽晚可能要8點先黎到哦~~會唔會等我先交換禮物架??