香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2010.01.24 網友約跑 - 港區山頂長課(由 比因師兄 提供路線及帶隊)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

2010年01月24日報名人士名單:

1) cu83
2) smchan2
3) piyrag提督
4)IpYiu-Ki問下老闆比唔比我放假先得
5) Lex
6) Piccolo
7) Kin
8) catcat (黎襯熱鬧~)

升級   100%

該用戶從未簽到

比因,喂...點解你唔黎既~~??

升級   100%

該用戶從未簽到

領隊:比因

0) 比因
1) piyrag提督
2) Lex
3) Piccolo
4) Kin
5) catcat (黎襯熱鬧~)
6) VV
7)
8)

升級   100%

該用戶從未簽到

我都寫左d感想:

星期日個山頂跑真係....無..得....頂....

超多斜路....首先上果個咩鬼街市...個條斜路...真係會碌得番落黎架...
不過,一路跑,一路都有好多艷羨目光...~~哈哈....無慎寒風+甘斜都跑到下,自己都覺得好叻呀~
以前去山頂凌霄閣都係坐巴士or欖車,都未諗過自己有機會/能力可以跑到上山頂,多謝比因搞lee次活動,等我地有機會見識下....上山個程..我諗住自己慢慢jog jog行行架嘛,點知alex chng大半程都拍住我左近,成日同我講"唔好停....數拍子啦,1,2,3,4......放鬆jog,唔好出力...出力就支力啦...碎步上..",仲要時不時望下我既位置..... 結果我係壓力之下就無咩停到,硬著頭皮jog上山啦.....所以話,唔迫唔知跑得好...

本來我地有7人跑既,但去程kinkin走先要趕下場,去到山頂魔童ching又離隊先走最後5人回歸....全程差唔多都係alex及rico跑先,比因及魔童呢~其實佢地都好勁架,不過就跑慢左照顧d lady們啦~仲有,魔童ching沿路上山好似導遊化身甘,不停同我地介紹名勝古蹟,令我地好似<紅樓夢>入面既劉姥姥遊大觀園甘...大開眼界...ahhahah

升級   100%

該用戶從未簽到

rico ching:
歡迎加入長跑網呀...
得閒多d join大家跑步,人都醒d...
我地通常係ssp lee度吹水約跑呀:

http://202.123.213.5/~longrun/forum/redirect.php?tid=4269&goto=lastpost#lastpost