香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.2.16 美津濃第29屆發財跑 (Mizuno Fat Choy Run) (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

已成功發財步步高陞之 ching/ctse  
(官方公佈名單: http://www.hklrrc.org.hk/races/2010FatchoyEntry.pdf)
1. saki (吾易#52)
2. mill  (#134)
3. 大圍 (#157)
4. 田.金.田.金. (#山檸壺)
5.壺照撩 - MJ (祝大家身體健康, 心想事成!)
6. joecmk (#8)
7. minilover (#466)
8. 小參孫 (#822)
9.baki(#400)
10. stam(#407)
11. Piccolo (#798)
12. Gary (#632)
13. Colemen (#481)
14. gchanch (#152)
15. Josam (#299)
16. feufeu (#271)
17. Left3 (#398)
18. 蝦肥 (# 一路發)
19. Allanccl (#150)

升級   0%

該用戶從未簽到

山頂纜車服務時間 :
              早上7時至晚上12時 (星期一至日及公眾假期)
              班次 :
              大約每10 至15 分鐘
              資料查詢 :
                如欲查詢山頂纜車詳細資料,歡迎聯絡我們:
                電話 : (852) 2522 0922
山頂纜車摩天套票 (山頂纜車 + 凌霄閣摩天台)
來回單程
成人HK$ 56HK$ 45
小童(3 – 11 年歲)
      長者(65 歲或以上)
HK$ 26HK$ 19

登錄/註冊後可看大圖
遊客亦可購買山頂纜車來回或單程。
山頂纜車車票
來回單程
成人HK$ 36 HK$ 25
小童(3 – 11 年歲)
長者(65 歲或以上)
HK$ 16 HK$ 9

升級   0%

該用戶從未簽到

凍唔緊要,最好唔係又凍又落雨!

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝left3師兄的義載
仲可以在車內暖到開跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥鬼跑手 於 2010-2-16 19:23 發表

咁做太唔環保啦

又點會唔環保呀?
我地一泊好車就熄左匙lu喎! 係靠五個人既體溫焗d暖意出黎咋。閂密窗無風吹入黎,坐係到等姐,咁點算唔環保呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥鬼跑手 於 2010-2-16 22:40 發表

咁我仲唔環保了,我部車得兩個人,今朝真係好凍

係呀! 上到山頂好凍,換好衫之後試過行出車外,凍到立即縮番上車焗住先,所以真係多謝Left3師兄!
開跑後就唔覺凍,好多網友一齊跑,跑下映下相,好好玩好開心,出年再玩過。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-2-16 23:03 發表

嘻嘻ching講笑je 話時話亮哥今日有冇跑/抽到獎丫?

小弟都係講下笑姐,嘻嘻!
本來約左大圍兄跑完去摘士多啤梨同埋去映相,所以無等抽獎就走了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 baki 於 2010-2-17 16:20 發表
沒有晶片,到底怎替選手計時?" />" />

是這位哥哥用這個大手帳替每個到終點的跑手輸入當到達時的跑號,完成時間即同時入埋去了,所以相差唔會超過一秒,唔係靠估既! 請看看小弟這張相片時間就知道啦(是小弟到終點時,佢入手帳,小弟映佢相,時間差在小弟個相機無調整番秒數),Blurmax兄無講錯的。

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

不過,因為遲過小弟之後番黎既人多,排長龍拿水、衫等物,塞住左,以致後來的人個時間可能遲分幾兩分鐘都未定。小弟有幾個朋友都係咁話,佢地按錶同大會時間相差左分幾兩分鐘。因為以到達這位哥哥個位才入帳。