香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   95.6%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K + 晚飯)
2. matthew~文 (20k + 晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (77%會黎跑, 30k + dinner)
4. Cookie (跑 + Dinner)
5. scchu (20k + 晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑 + Dinner)
7. 花Dee (齋跑20k 唔食)
8. schnix (20k + 晚飯)
9. 艾莉絲•韋 (20K)
10. 蘭茜•韋 (20K + Dinner)
11. 鬼影 (齋跑20k 唔食)
12. 細明哥 (30k + 晚飯)
13. Lex (30k + 晚飯 ~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂x2 )
14. stanwong (30k + 晚飯)
15. 火仔 (跑 + 晚飯)
16. Wing (跑 + 晚飯)
17. 慢子 (30k + 晚飯)
18. B (跑 + 晚飯)
19. Kin  (99%會黎跑, ?0k + dinner)
20. Kito (跑 + 晚飯)

義工團
1.Pwong5618 ( 義工+ 晚飯 ) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
2. 上水馬王 (義工+ 晚飯)
3. loudspeaker ((義工+ 晚飯)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

$8 任食正呀!!

我跑得咁慢分分鐘俾你地前面d 人食晒啦!

不過算, 豆腐花好涼架 , 小弟涼底, 少食為妙

升級   95.6%

該用戶從未簽到

行程時間:1400集合 / 1430出發 / 1730返回運動場 / 1830開餐

小弟將會跑30k, 但恐怕 3個鐘返唔到黎 , 食飯如果要book 枱唔使預我, 跑完再打俾大家睇下你地走未

升級   95.6%

該用戶從未簽到

人數限制已改為49人

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K + 晚飯)
2. matthew~文 (20k + 晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k + dinner)  .......... 添哥你跑少D, 黎個機會大D !
4. Cookie (跑 + Dinner)
5. scchu (20k + 晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑 + Dinner)
7. 花Dee (齋跑20k 唔食)
8. schnix (20k + 晚飯)
10. 蘭茜•韋 (20K + Dinner)
11. 鬼影 (齋跑20k 唔食)
12. 細明哥 (30k + 晚飯)
13. stanwong (30k + 晚飯)
14. 慢子 (30k + 晚飯)
15. B (跑 + 晚飯)
16. Kin  (99%會黎跑, ?0k + dinner)
17. Kito (跑 + 晚飯)
18. Esther (30k + 晚飯)
19. Water_ho8538  (30k + 晚飯)
20. Patrick (30k + 晚飯)
21. Alfred (盡、慢跑 + 食)
22. TAM ( (跑 + Dinner)
23. Anthony  (30k)
24. Anthony大大  (20k)
25. stephen (30k+晚飯)
26. Gills (跑得幾多得幾多 + 食) ...... 等唔等你食飯呢 ?!
27.  燉奶佬(齋跑)
28. 肥脾 (跑?k + 晚飯)
29. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
30. 喪ken (盡量嚟...齋跑)
31. 壞人 (乜都唔做..齋晚飯) ............  喂 ! 影吓相都唔齊!!
32. Lorena (我又跑+食飯)... K ?
33.hogay (齋跑)
34. Allanccl (跑30K+食飯)
35. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
36. 亞聰(跑30K+食飯)...發現得太遲
37. keung (30k+食饭)
38. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工 + 晚飯)
39. Riffalo (20K + dinner)
40. 天鬼 (盡我能力,跑到幾多就幾多+食飯)
41. Anson
42. 阿joe
43. sue
44. sue's friend - 阿雄
45. sue's friend - 阿成
46. 狗 (跑?k + 晚飯)
47. kan0902(跑倒幾多得幾多+晚餐)
48. 王小虎 (齋跑)
49. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)

義工團
1.Pwong5618 ( 義工+ 晚飯 ) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
2. 上水馬王 (義工+ 晚飯)
3. loudspeaker ((義工+ 晚飯)
4. runrun (義工+ 晚飯)
5. 法法(義工 + 晚飯)
6. Kopo1128(報住義工 + 晚飯先, 但尚未攞到批文)
7. bolo (義工 )
8. allanccl (攝映義工 + 晚飯)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-22 13:09 發表

" />" /> 咁到時再算啦 " />" />hiuijhkj 到時再乖乖認真聽wong sir講解先得" />" />
(但30k個路線圖,唔駛入運動場打圈都有30k標距...)

大家準時到聽 wong sir 講解吧~

聽講時間都係啱啱好, 我諗住跑 30k 都要小心d 先得, 太慢飯都無得食

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-22 14:21 發表

5分1 K 跑得晒嗎?????

6分1k 都跑得晒, 我係驚最尾幾k撞牆就唔知幾時先返到........

升級   95.6%

該用戶從未簽到

唔好意思之前無講, 我跑 30k

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K+晚飯)
2. matthew~文 (20k+晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k+晚飯)
4. Cookie (跑20K+晚飯)
5. scchu (20k+晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑20K)
7. 花Dee (齋跑20k)
8. schnix (20k+晚飯)
10. 蘭茜•韋 (20K+晚飯)
11. 鬼影 (齋跑20k)
12. 細明哥 (30k+晚飯)
13. stanwong (30k+晚飯)
14. 慢子 (30k+晚飯)
15. Kin  (99%會黎跑, 20k+晚飯)
16. Kito (跑30k+晚飯)
17. Esther (30k+晚飯)
18. Patrick (30k+晚飯)
19. Alfred (盡20K、慢跑+晚飯)
20. TAM ( (跑20K+晚飯)
21. Anthony  (30k)
22. Anthony大大  (20k)
23. stephen (30k+晚飯)
24. Gills (跑30K+晚飯)
25.  燉奶佬(齋跑30K)
26. 肥脾 (跑20k+晚飯)
27. 711 (齋跑30 k..渣打所有賽事都無報)
28. 喪ken (盡量o黎齋跑30k )
29. Lorena (我又跑20K+晚飯)...) ......盡能力
30.hogay (齋跑20K)
31. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
32. 亞聰(跑30K+晚飯)...發現得太遲
33. keung (30k+晚飯)
34. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工+晚飯)
35. Riffalo (20K+晚飯)
36. 天鬼 (盡我能力,跑20K+晚飯)
37. Anson (齋跑20K)
38. 阿joe (齋跑20K)
39. sue (齋跑30K)
40. sue's friend - 阿雄 (齋跑30K)
41. sue's friend - 阿成 (齋跑30K)
42. kan0902(跑20k+晚飯)
43. 王小虎 (齋跑20k)
44. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)
45.
46.
47.
48.
49.

義工團
1.Pwong5618 ( 義工+晚飯)
2. 上水馬王 (義工+晚飯)
3. loudspeaker (義工+晚飯)
4. Samuel (義工)
5. bolo (義工)
6. allanccl (攝映義工+晚飯)
7. 狗哥 (義工+晚飯)
8. B (義工+晚飯)  
9.Cyma (義工+晚飯)
10.water_ho8538(義工+晚飯)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

聽日可能有d 雨又涼涼地, 各位ching ctse 帶多件衫跑完時著喇

日期    24/1 (星期日)
多 雲 , 有 一 兩 陣 微 雨 , 能 見 度 較 低 。
溫度(oC)    1418
北 至 東 北 風 4 級 , 漸 轉 東 風 4 級 。
相對濕度(%)    75 至 90

升級   95.6%

該用戶從未簽到

THANKS 咁多位義工!! 今日真係好正!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我都係0個個路口轉右跑少左, 不過第二個圈跑多轉補返數~

呢段路複雜左d, 不過的確風景好又好跑, 真係好好玩~~
今次跑過一次條路已記熟左, 下次再搞可以考慮同一路線丫~ 我可以做義工帶路呢,
不過又要辛苦多wong sir 一次喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 10:54 發表

文哥仔~~梗係唔會係我啦..嘿嘿..

聽講0個個人好多仇家架wo,

平兄... 梗係唔係你啦