香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K + 晚飯)
2. matthew~文 (20k + 晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k + dinner)
4. Cookie (跑 + Dinner)
5. scchu (20k + 晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑 + Dinner)
7. 花Dee (齋跑20k 唔食)
8. schnix (20k + 晚飯)
9. 艾莉絲•韋 (20K)
10. 蘭茜•韋 (20K + Dinner)
11. 鬼影 (齋跑20k 唔食)
12. 細明哥 (30k + 晚飯)
13. stanwong (30k + 晚飯)
14. 火仔 (跑 + 晚飯)
15. Wing (跑 + 晚飯)
16. 慢子 (30k + 晚飯)
17. B (跑 + 晚飯)
18. Kin  (99%會黎跑, ?0k + dinner)
19. Kito (跑 + 晚飯)
20. Esther (30k + 晚飯)
21. Water_ho8538  (30k + 晚飯)
22. Patrick (30k + 晚飯)
23.Alfred (盡、慢跑 + 食)
24.TAM ( (跑 + Dinner)
25. Anthony  (30k)
26. Anthony大大  (20k)
27. stephen (30k+晚飯)
28. Gills (跑得幾多得幾多 + 食)
29.  燉奶佬(齋跑)
30.
31. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
32. 喪ken (盡量

升級   0%

該用戶從未簽到

花子,我又做錯d咩事呀!
wong sir 話個度無單車,叫我放心黎架喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

又關妳咩樹?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-6 11:31 發表

Wong sir 就係知果度無單車,所以問我借左,你自己執生啦~~" />" />hiuijhkj
人地問你就要借架啦咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-6 11:39 發表

有人報料....果度假日都有人踩單車去食豆花架..$8任食..
o甘大鑊?幫我曬d釘係路口啦,唔該,或者改改個路牌,拍去第二處 ,我想保住隻右手呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-6 12:07 發表

唔駛擔心隻右手..我見過好多人冇左隻手仍然跑得很快...正面D諗..少左隻手..少左重量...是可以再快D架..

平兄同佛哥,諗野都好正面,所為身先士卒,不如你地試下先,我再跟

升級   0%

該用戶從未簽到

sue兄 可能大圍俾錢火仔買位呢!
平兄,又可能火仔等錢買樓呢
呀做咩樹o甘急買樓呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

sue 兄威力非同小可,獅吼一出,屎圍都震呀

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 火仔11 於 2010-1-13 15:05 發表
跑唔到6,7折, 諗住幫補下
下年落足火力,要奪金而回呀 ,o甘就唔駛賣籌啦

升級   0%

該用戶從未簽到

有o甘多ching ctse幫手,未跑都真係已好感動,當然搞手更要錫鍚啦。平兄come on.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 14:54 發表

好的...謝謝小虎兄,13:30左右到啦..因為義工們需要比大隊早些出發的..可否PM你的電話我,方便到時聯絡?
完來你係o甘樣呃人地既電話,下次都要學下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:25 發表

今次我只係從中協助下咋...買下野..貼下街招..做個聯絡員而已..主力是 wong sir 連同東道主北區跑友...佢地真係辛苦了..早排先去完量度距離..今晚又開會商討細節安排...123 就去多次貼指示牌....仲有好多好多工作 ...
仲有o甘多人做野,算啦,錫o甘多個口都歪埋啦,當我無講過啦,拜拜。

升級   0%

該用戶從未簽到

老大,我想舉報有人以借跑網約跑為名,呃人電話另有所謀呀,你幫手檢查下佢係唔係真有99名事主先啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:26 發表

梗係啦...唔係我點會有99個師姐電話喎..你恨唔到既啦...

老大佢話明係ctse 架,應該識分男女瓜........而且表面証供成立,可能佢會係風化案名冊第一人,為跑網爭光。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:59 發表

自古至今,舉報者都沒有好下場的...奶媽你三思啊~~
古人有云︰吾日三省吾身,請放心,無有怕,現你公然威嚇義士,加控恐嚇罪,賴亞平,你可知罪?老大由你動刑啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2010-1-20 16:15 發表

請問包唔包以下人仕?

1. sue 兄
2. 奶媽
3. 梁兄/梁妹

WA HAHA WAHAHA 可能十埋花妹,車o甘咋,重以為真係o甘勁添,ken 兄果然熟知此人底蘊,咩都充,wahaha wahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

係》,呢度係約跑區,吹水去第二度,閃。

升級   0%

該用戶從未簽到

今天1點到場,一班盡心盡力的義工已在Wong Sir帶領下,為各項安排作最後準備,看見Wong Sir咬麵包作午餐,真是心痛 。在此再一次多謝Wong Sir,馬王兄, loudspeaker兄,狗哥,亮哥,Samuel兄. bolo, B兄(希望你盡快復出),Cyma ,water。(排名不分先後唔知有無遺漏)
很開心可以成程同鬼兄拍住跑,多謝鬼兄在無練過全馬長跑之下,都陪我玩o甘長,晚上仲要去打壁球,認真犀利。