香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 15:33 發表
仲有o甘多人做野,算啦,錫o甘多個口都歪埋啦,當我無講過啦,拜拜。

每個每次大型約跑都係咁既啦...背後有成班義工團做緊野...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-20 15:37 發表

所以閣下更須要借比小弟,小弟幫到閣下的。

我相你唔過.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 15:47 發表
老大,我想舉報有人以借跑網約跑為名,呃人電話另有所謀呀,你幫手檢查下佢係唔係真有99名事主先啦!

自古至今,舉報者都沒有好下場的...奶媽你三思啊~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-20 15:48 發表

你講乜呀?小弟...接唔到戲喎

接唔到戲是閣下的事...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-20 15:52 發表

唔怪得呢位人兄咁熱心網內事務啦,原來另有企圖....
99名事主...我諗佢男女都殺...

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 15:57 發表

老大佢話明係ctse 架,應該識分男女瓜........而且表面証供成立,可能佢會係風化案名冊第一人,為跑網爭光。

好明顯....二位都對我擁有99個師姐電話流晒口水的..既羡慕又妒嫉,你地唔駛抹黑我啦..岩岩先再加多個師姐電話...剛好過佰..呵呵~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 16:06 發表
古人有云︰吾日三省吾身,請放心,無有怕,現你公然威嚇義士,加控恐嚇罪,賴亞平,你可知罪?老大由你動刑啦!

咁你就好大機會省得唔夠...才仍然不接受忠告...你日省多幾次啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K+晚飯)
2. matthew~文 (20k+晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k+晚飯)  .......... 添哥你跑少D, 黎個機會大D !
4. Cookie (跑+晚飯)
5. scchu (20k+晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑+ 晚飯)
7. 花Dee (齋跑20k)
8. schnix (20k+晚飯)
9. 艾莉絲•韋 (20K)
10. 蘭茜•韋 (20K+晚飯)
11. 鬼影 (齋跑20k)
12. 細明哥 (30k+晚飯)
13. stanwong (30k+晚飯)
14. 慢子 (30k+晚飯)
15. B (跑+晚飯)
16. Kin  (99%會黎跑, ?0k+晚飯)
17. Kito (跑+晚飯)
18. Esther (30k+晚飯)
19. Water_ho8538  (30k+晚飯)
20. Patrick (30k+晚飯)
21. Alfred (盡、慢跑+晚飯)
22. TAM ( (跑+晚飯)
23. Anthony  (30k)
24. Anthony大大  (20k)
25. stephen (30k+晚飯)
26. Gills (跑得幾多得幾多+晚飯) ...... 等唔等你食飯呢 ?!
27.  燉奶佬(齋跑)
28. 肥脾 (跑?k+晚飯)
29. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
30. 喪ken (盡量o黎齋跑)
31. 壞人 (乜都唔做..齋晚飯) ............  喂 ! 影o下相都唔齊!!
32. Lorena (我又跑+晚飯)...) ......盡能力
33.hogay (齋跑)
34. Allanccl (跑30K+晚飯)
35. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
36. 亞聰(跑30K+晚飯)...發現得太遲
37. keung (30k+晚飯)
38. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工+晚飯)
39. Riffalo (20K+晚飯)
40. 天鬼 (盡我能力,跑到幾多就幾多+晚飯)
41. Anson (齋跑)
42. 阿joe (齋跑)
43. sue (齋跑)
44. sue's friend - 阿雄 (齋跑)
45. sue's friend - 阿成 (齋跑)
46. 狗 (跑?k  +晚飯)
47. kan0902(跑倒幾多得幾多+晚飯)
48. 王小虎 (齋跑)
49. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)

義工團
1.Pwong5618 ( 義工+晚飯) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
2. 上水馬王 (義工+晚飯)
3. loudspeaker (義工+晚飯)
4. Samuel (義工)
5. bolo (義工)
6. allanccl (攝映義工+晚飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-20 17:49 發表

唔通我唔乖,所以街坊你唔準我果晚食飯 " />" />

另義工缺人手的話,小弟可改為義工幫忙" />" />

狗哥...謝謝幫忙.已通知wong sir ,稍後會安排義工們的工作..
如方便的話...請pm留個電話..謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks 已回 PM

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 亞平 (跑30K+晚飯)
2. matthew~文 (20k+晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k+晚飯)  .......... 添哥你跑少D, 黎個機會大D !
4. Cookie (跑+晚飯)
5. scchu (20k+晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
6. 蕉 (跑+ 晚飯)
7. 花Dee (齋跑20k)
8. schnix (20k+晚飯)
9. 艾莉絲•韋 (20K)
10. 蘭茜•韋 (20K+晚飯)
11. 鬼影 (齋跑20k)
12. 細明哥 (30k+晚飯)
13. stanwong (30k+晚飯)
14. 慢子 (30k+晚飯)
15. B (跑+晚飯)
16. Kin  (99%會黎跑, ?0k+晚飯)
17. Kito (跑+晚飯)
18. Esther (30k+晚飯)
19. Water_ho8538  (30k+晚飯)
20. Patrick (30k+晚飯)
21. Alfred (盡、慢跑+晚飯)
22. TAM ( (跑+晚飯)
23. Anthony  (30k)
24. Anthony大大  (20k)
25. stephen (30k+晚飯)
26. Gills (跑得幾多得幾多+晚飯) ...... 等唔等你食飯呢 ?!
27.  燉奶佬(齋跑)
28. 肥脾 (跑?k+晚飯)
29. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
30. 喪ken (盡量o黎齋跑)
31. 壞人 (乜都唔做..齋晚飯) ............  喂 ! 影o下相都唔齊!!
32. Lorena (我又跑+晚飯)...) ......盡能力
33.hogay (齋跑)
34. Allanccl (跑30K+晚飯)
35. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
36. 亞聰(跑30K+晚飯)...發現得太遲
37. keung (30k+晚飯)
38. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工+晚飯)
39. Riffalo (20K+晚飯)
40. 天鬼 (盡我能力,跑到幾多就幾多+晚飯)
41. Anson (齋跑)
42. 阿joe (齋跑)
43. sue (齋跑)
44. sue's friend - 阿雄 (齋跑)
45. sue's friend - 阿成 (齋跑)
46. 47. kan0902(跑倒幾多得幾多+晚飯)
47. 王小虎 (齋跑)
48. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)
49.

義工團
1.Pwong5618 ( 義工+晚飯) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
2. 上水馬王 (義工+晚飯)
3. loudspeaker (義工+晚飯)
4. Samuel (義工)
5. bolo (義工)
6. allanccl (攝映義工+晚飯)
7. 狗哥 (義工+晚飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒 B 哥....到時call你...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-22 14:36 發表
平兄果然快手...

快手有鬼用...快腳先有用嘛..好似你咁..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-22 14:46 發表

快馬平你唔好玩我呢啲短途慢腳啦..

你地只只長途快馬.跑青公都要跟你地尾啦..

鬼腳7,聽講你早前先同O兄 & 奶媽玩左轉33K長課喎...仲係鬼死咁快既速度..家陣長短都被你玩晒喇..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-22 15:11 發表

鬼嘜鬼呀..33死跟炸唼到老抽啦...我靜靜雞食佐幾包gel.差不多5k 一包先頂到返去炸..

咁有咩問題呀..出年跑全馬都得啦...袋住10包8包...拎番$1000返來...有著數架...

升級   0%

該用戶從未簽到

很感謝今次所有的義工們,為了讓我們有個愉快順利的約跑活動,事前事後所做的種種工作。由於小弟參與程度不多,還有很多背後的工作誰人負責不太清楚,借此,想同你們講聲謝謝,謝謝你們今天無私無償地作出種種貢獻,希望大家將來都會把長跑網優良的約跑傳統繼續發揚下去。

義工團
1. Pwong5618
2. 上水馬王
3. loudspeaker
4. Samuel
5. bolo
6. allanccl (亮哥今次出動超級重型武器,不知道你是如何搬到水站呢?)
7. B
9. Cyma
10.water_ho8538

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2010-1-24 22:55 發表
多謝各位的参加此長課希望大家玩得開心!
另外一定要多謝各義工的落力的參于
其實今次因地方範圍太大,路口較多,而義工方面只得我清楚而上水馬王及Loundspeaker
試過同我 ...

果位師兄...不是我~~哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 matthew~文 於 2010-1-25 02:06 發表

平兄,,,,,,實唔係你啦!!

文哥仔~~梗係唔會係我啦..嘿嘿..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-25 11:03 發表

聽講0個個人好多仇家架wo,

平兄... 梗係唔係你啦

傑兄..我邊有咁多仇家丫....嘻嘻...不是我喇~