香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: woo
打印 上一主題 下一主題

官塘【三間】減價貨

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Chocolate 於 2010-1-26 21:22 發表
不過冇得試真係煩左d

tight一定 要試. 小弟唔試買左條S Size Tick Mid Tight 好似有d緊. 幸好跑過10k覺得都ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-2-6 23:44 發表
all running shoes size---> No over 7.5 ga wor...Please note ar...

好彩冇去到

升級   0%

該用戶從未簽到

Supernova Glide出面公價幾多呀? 唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 爆炸男 於 2010-2-25 01:31 發表

我唸過買兩對自用~不過都係算~反正小弟可能都係間中跑下~

唔係跑友?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 100100100 於 2010-4-2 21:49 發表
重有無ching去買鞋?pm me 一齊去....想平DD買CS" />" />" />" />

小弟都有諗過, 不過對adizero冇興趣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Astarothhkl 於 2010-4-14 18:49 發表
回復 73#
ching如果喜歡國產鞋,我推薦“多威”跑鞋,(“回力”的排球鞋都唔錯!)
價格低廉卻性能優越而且舒適,內地很多收入不高的跑友都是買“多威”頂檔!

回復 111#
ching,請問下e家邊到有打緊折的老虎 ...

你搵錯人啦, 小弟買鞋經驗少, 同埋一般只係去允x買對平野跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-1-11 20:31 發表
今日本來去官塘【三間】同【tick】outlet 睇睇,但唔多跑o野,見地下有張海報二樓有一個運動舖,咪中上去睇睇,發覺三間跑鞋全部$299,本來無念住買,都買左對Adizero ,問老闆可唔可以影相,老闆話無問題,咁就影 ...

小弟今日去開呢頭終於上左去. 碼數我冇問. 基本上全場既三間zero都係299

不過小弟留意到一樣野, 就係佢d三間衫個牌係寫"合格証"(一定唔係香港出面賣果d), 好似係大陸先會咁寫, 所以佢d貨首先一定唔係係香港入, 另外佢d貨係真係假我都好懷疑. 尤其係衫褲果d牌寫"合格証"就一定唔係其他係香港買到既三間貨會見到

所以大家都係小心d睇同留意. 另外呢間野的確係200x spoXXX同一個老闆, 因為我見佢係開源道間200x都係賣呢d貨(就係大家話NB平野果間), 同埋佢貼既報紙都係呢d

另外, 我都去左tick, 三間, "王家"個倉. 返黎既報告係: 唔多野睇如果計跑野, 頂晒龍都冇半價大部份野, 七折就常見. 鞋方面三間倉見到有超大碼(10.5度啦)既Supernova Glide做緊400元,其他就真係d碼都真係(足球衫冇球隊既賣半價),車路士利物浦皇馬等等全賣335元,唔多抵. tick outlet有pegasus 26 賣459大約 (定479, 大約係咁啦) 都唔係咁抵

一句講:去開就去啦 唔去開就唔好去啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Astarothhkl 於 2010-4-15 13:42 發表
ching請問邊到的充X多D平野,我成日去充X都是沒折扣,真是XX。

一般允X做美記跑鞋8折, 不過小弟著nB. 因為平

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-5-4 11:15 發表
econecon , 我想問問 d 三間鞋會吾會係a 貨來的?

其實小弟都唔知, 同埋未著過三間跑鞋, 真係要搵d識野既ching講講

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-5-6 21:52 發表
官塘開源道近巧明街駱駝漆building,2樓,我唔記得是1座定2座,由官塘地鐵站落開源道經過官塘廣場直行見到‘蛋撻王’,過埋就到,地下有海報,你睇下就有正確地址,地下仲有三間同tick outlet
有adizero, mana,其餘 ...

全部299元, 有咩碼就唔知

不過見到佢d三間衫褲既牌, 我好懷疑係咪A貨全場都

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2010-5-25 18:04 發表
7.5 同 11號的ching真有褔, 真係麥款都有,仲好平,不過自已就無分
仲有thanks 圍圍兄

始終懷疑佢既真確性, 佢間野d衫褲既牌... 唔係其他三間舖可以見到, 或者係係大陸賣既正版啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2010-5-26 15:11 發表
"始終懷疑佢既真確性, 佢間野d衫褲既牌..." ??!!
我只有留意d aiadzero鞋, 應該無假呀?!
不過就只見7.5 同 11號,自已都買不到

得咁少. 點買.. 難怪佢咁多. 真都唔奇既. 有幾多人著7.5同11..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lumix 於 2011-1-26 12:04 發表
前兩日去過,見到仲有 $299 adizero LT & CS

299元真係好抵咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 12121212 於 2011-1-26 19:16 發表
會唔會係假的,品質有冇保證

當年去 衫褲既"牌"同我地係街見到既唔一樣 唔排除係內地正版