香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

想玩...可惜又係星期六.要返工..........

升級   0%

該用戶從未簽到

BELLO兄 nice photo  !!
我大獲.....CF卡SHOT佐......D相沒晒.....危殆..搶救中....(好彩唔係影好多)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-15 11:07 發表

Terry ching, 甘大濟!仲諗住偷下師添
我都試過死左張SD,成個澳門賽車無左,好彩只係用G10隨便影,無甘肉痛

我係大澳都唔知影左d咩,想影人,成街都係人,想影景,成天都係霧,

反而依幾張幾有feel. ...

正式宣佈搶救無效....CF卡死亡!  
好彩我唔係影好多.....你個澳門賽車好彩唔係抬大炮影 !.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-16 00:01 發表
大嶼山啤酒暴走2010 - 長跑網足本版

password: 皇上的網名

要大相請pm小弟 photo no., e-mail address

多左106張架,enjoy!

O.....very nice photo !!
好想玩e個比賽 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-3-15 15:35 發表
引用:
原帖由 mill 於 2010-3-15 09:10 發表

sorry呀亮哥, 我呢d新手咩都唔識, 係咁影見人就影, 都係靠你部靚機咋!
唔出得街既相....我想睇喎! 係我d傑作離架. 影得lulu姐好索架. ~~~  過唔到電檢處,已刪除 ... 4隻紅番 好入戲 呢張好正

好入戲 !!