香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

A) 一齊食早餐再去巴士站集合
        時間 : 7 :25AM
        地點 : 富東商場大家樂 ( 食住等 )
                 ( 記住嗰朝要食早餐呀!如果空肚飲啤洒,唔知你會點樣架? )

1)  runrun
    2) 亞聰
    3) kito
    4) lulu
    5)  亮哥
    6)  cc
    7) bello
    8) mill

B)  直接到巴士站集合出發
         時間 : 8:05AM ( 搭8:10AM班次,下一班車次要到8:30AM)

1)

C ) 活動後再一齊到大澳遊玩

1) runrun
    2) 靚仔亮哥
    3) CC
    4) kito
    5) lulu
    6) imchristy
    7) 大圍 + 女性朋友 (終點沙灘會合)
    8) Terry             (2:30大澳會合)
    9) 亞聰        (跑完唔想趕返學,決定走堂
    10) bello (好多好多年未去過大澳了,如果好天,落日後才走)
    11) mill

升級   100%

慵懶

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-9 18:38 發表

咁嗰日駛唔駛濃妝艷抹?定淡掃娥眉好呢?

化番個瑪利蓮露夢妝+條白色露背餖裙仔就至索喇! .

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-9 18:35 發表

咁會長你嚟唔嚟呀?唔好得把口講先得架!

run run   你有所不知, 佢不嬲都係C淨把口架啦~~

升級   100%

慵懶

A) 一齊食早餐再去巴士站集合
        時間 : 7 :25AM
        地點 : 富東商場大家樂 ( 食住等 )
                 ( 記住嗰朝要食早餐呀!如果空肚飲啤洒,唔知你會點樣架? )

1)  runrun
    2) 亞聰
    3) kito
    4) lulu
    5)  亮哥
    6)  cc
    7) bello
    8) mill
    9)andy ho
    10) 田中會長

B)  直接到巴士站集合出發
         時間 : 8:05AM ( 搭8:10AM班次,下一班車次要到8:30AM)

1)

C ) 活動後再一齊到大澳遊玩

1) runrun
    2) 靚仔亮哥
    3) CC
    4) kito
    5) lulu
    6) imchristy
    7) 大圍 + 女性朋友 (終點沙灘會合)
    8) Terry             (2:30大澳會合)
    9) 亞聰        (跑完唔想趕返學,決定走堂
    10) bello (好多好多年未去過大澳了,如果好天,落日後才走)
    11) mill
    12)andy ho
    13) 田中會長

升級   100%

慵懶

原帖由 imchristy 於 2010-3-12 16:02 發表

真係可以即場報名???
    不過我只係想飲啤酒咋喎... ??!!

我唔飲酒, 但我想跑喎..... 不如我跑你飲啦~~

升級   100%

慵懶

今日個個都好開心啦! 大家遲D睇相就知~~

升級   100%

慵懶

原帖由 kito807 於 2010-3-13 21:05 發表
    今日真係好玩到不得了~~~

我同個鬼妹GA 合照係邊個手上, 快給我原相" />" />

我同你影ge  但相就在亮可手上, 要等亮哥放上離先有得睇.

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-13 21:32 發表
    返到屋企食完晚飯啦!

不過飲beer飲到飽咗,只係可以食到少少咋!

多謝大家今日一齊玩得咁投入,真的很開心!很開心!

多謝你地還要照顧我呢隻醉猫,多謝Bolo幫我揹袋,還要唔知多 ...

請問....又無話要指定去邊道剪架?

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-14 07:58 發表
    好抵玩! 勁好玩既唔係跑步比賽既比賽,每個站都飲半公升,醉了!

Bobby兄既相,睇住先!
    http://www.fotop.net/allanccl/20100313

謝謝亮哥幫手放相, 多謝bobby送我紀念T恤一件, 謝謝~~

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-13 22:16 發表

中環蘇豪區Tala's Hair, 女士洗剪吹by junior's stylist 就$350, by Tala's stylist $490, by leading stylist $690

咁有$200 discount。

run run ctse,我諗我唔要喇! 可給有需要的ching/ctse啦! 謝謝!

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:04 發表

緊係唔係啦,果個鬼妹好鬼靚架! 等多陣,MillMill映左成千張相,要刪除左d唔出得街既相先上載出黎。

sorry呀亮哥, 我呢d新手咩都唔識, 係咁影見人就影, 都係靠你部靚機咋!
    唔出得街既相....我想睇喎! 係我d傑作離架. 影得lulu姐好索架. ~~~

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:10 發表
    就係佢啦,係咪好靚好cute呀?

登錄/註冊後可看大圖
    我影架...我影架. 掂唔掂呀????

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:15 發表
    終於upload左啦,全部齊晒,唔見得人果d已刪除,唔好問我要。要原相可PM小弟留電郵地址,謝謝!

http://www.fotop.net/allanccl/20100313m#

鳴謝:
    多謝攝映師Mill專程黎映相,仲要渣住部大機跑足全程,辛苦晒 ...

辛苦晒....我的書僮靚仔亮哥了.
    亮哥收埋lulu姐張相唔放出離, 係咪想留番比自己慢慢嘆???
    一D都唔辛苦, 仲影得好開心.
    謝謝亮哥咁放心,借部相機比我就真.

升級   100%

慵懶

原帖由 bello 於 2010-3-14 23:02 發表
    今次真係無諗過要著著牛仔褲拎住相機跑5K, 成頭成身濕晒
    好在落到沙灘有好多靚靚笑面影都影唔切

影左好多相,未攪掂,請各位師兄師姐稍候
    貼住幾張靚女相先...

http://img.photobucket.com/albums/v4 ...

差D唔記得多謝Bello Ching 同我地影咁多靚相.
    會長幫我同 bello ching 影果3張相都影得好靚呀! 睇唔出原本會長都係高手.

升級   100%

慵懶

原帖由 bello 於 2010-3-15 11:15 發表

mill ctse, 出左d相簿先多謝我啦...
    見你影得好好呀,仲影左好多女相,太好了...
    辛苦晒!

aiya,我好怕影相,睇到我毛管都豎起晒...hgjD092" />" />hj

Bello兄, 未出相都知你掂啦!
    唔係我影得好, 係亮哥部機好囉!
    唔係喎...你都影得好自然呀!

升級   100%

慵懶

christy, 下年都一定要報呀!   又多野食, 又多野玩.

升級   100%

慵懶

原帖由 bello 於 2010-3-16 00:01 發表
    大嶼山啤酒暴走2010 - 長跑網足本版

password: 皇上的網名

要大相請pm小弟 photo no., e-mail address

多左106張架,enjoy!

再次多謝bello的靚相呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 山海赤子 於 2010-3-15 22:03 發表
    長跑網真多令仔令女, 見到都流口水
    " />" />

隊友沿途影的相, 跟大家分享
    http://picasaweb.google.com.hk/teresa.wsng/BeerDash2010#

謝謝赤子隊友們的相片分享~

升級   100%

慵懶

原帖由 零下十度 於 2010-3-16 23:11 發表

好啊..多謝亮哥~~" />" />hk

LuLu姐, 你的肉照己在我手上, 想攞番就......