香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-30 11:35 發表

sorry Vivian 師妹,呢兩日唔得閒覆妳FB~~

elite 版同classic版最大分別係elite 版拉鍊晌後面,classic 版晌前面,至於cutting 我都唔係好清楚,我搵Loud 兄覆妳先...

呀,最大分別仲有料呀,elite 版靚d 跣水d 囉~~

我問左Loud 兄,分別有以下幾點:

1. elite : 後拉鍊 / classic : 前拉鍊
2. elite : 跣水料 / classic : 用料相對無咁好
3. elite : 可加自己名 (加名無discount) / classic : 不可以加名
4. elite : cutting 相對較靚 / classic : cutting 相對無咁靚
5. elite : 價錢比較貴 / classic : 價錢比較平

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-1-30 17:18 發表
"唱歌" = "交水費"

小弟927時第一次玩三鐵,處男下海一早就去到準備,時間太多飲左太多水,上單車沒耐就想...
結果踩完第三圈就泊埋部車入左水務署交水費...

升級   0%

該用戶從未簽到

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付(印名: GOLDEN HIGH)
11. newfoot (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
12. Kuen  (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
13. Fai (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 未付

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-1 11:18 發表

全部人都未俾錢........ 我今個星期三前會交架喇~

應該有d 俾左,因為全部Loud 兄收錢所以等Loud 兄自己update~~
Kit 兄假期有無搞個稿呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-2-1 11:54 發表
其實可唔可以加個HKG 0既LOGO呢? 唔知呢個LOGO有冇限制? 因為可能第時都會出外面比賽GAMA!

good idea! 可以研究~~

另外Kit 兄貼呢個都係其中一個初稿,只供參考,圖樣作實後Loud 兄會盡快俾大家睇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

想問有無人會8/2 (星期一)去屯門試衫??

升級   0%

該用戶從未簽到

各位訂購了長跑網tri-suit 的朋友,如有需要請於以下時間及地點試身:

3 Feb (星期三) 北區運動場 7:00-10:00 pm 今天

8 Feb (星期一) 屯門鄧肇堅運動場 7:00-9:00 pm

9 Feb (星期二) 斧山運動場(彩虹) 7:00-8:30 pm

這三天之後會把tri-suit 送到 3rd:move triathlon shop 繼續供各位試身,詳情Loud 兄會再公報.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-2-3 15:41 發表
我今晚會過去北區運動場,怎穩你的?

George 兄見過Loud 兄未?? 我就會著網衫,應該好易見到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-2-3 16:21 發表
o,我想試,不過,想開仲有冇多一個市區地方呢~~sorry!!如果冇,我就真係要去ginny到試啦~~

苦山已經好市區啦喎...

咁Vivian 師妹要等我地送左套衫落去先,如果唔係白走就唔好~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-6 12:27 發表
荔枝角公園游泳池
地址 九龍荔枝角荔灣道1號   入口近盈暉臺
美孚MTR
第三節:晚上7時至9時
我7時下水,應該9時出到場啦

1. Kin
2. Kito807
3. newfoot
4. Yung Yung

如不下水試衣可以9:00在旁邊運動 ...

試埋落水咁激~~

小心啊,新野黎,有咩損傷我地要賠...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-9 10:12 發表
16. 711   (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付

唔知遲唔遲呢...

唔遲,大家如果有興趣仲可以加名~~

堅堅今晚試衫係咪如期呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-2-10 11:30 發表
你地幾時去練習呀!!我自己唔係一個練習o既人~~想跟你地學下野呀~

今晚過黎北區啦,順便試埋衫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-22 11:12 發表
請各位試左衫既 ching 報一報個 size, 等我 update 個 list, thx

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-22 11:31 發表

S, 收到.

Loud 兄真醒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-22 15:40 發表

dee
我同你差不多啫.其實係咪可以唔識啊??

好難講呀,其實我都少少窄,而且我無胸肌你有喎~~
7兄抽唔到時間試??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-3-16 14:06 發表

期待有新衫著

X2~~

係時候要操下手臂啦,而家少操手臂仲奀過上年,著3t suit 唔好睇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-16 14:09 發表

希望 BOC 體育節有衫啦

5月??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-16 14:15 發表

唔知趕唔趕到
DEE hing, 今朝 email 左俾你 , 收到嗎?

o岩o岩先番到公司,收到啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

搞埋d 公司野會整啦~~ ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

個list 無蓉蓉既?