香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-23 10:08 發表

Kito Ching

When and WHere for fitting tonight???

6:30 後你到左mtr附近 (長沙灣or荔枝角) 便可以打俾我, 我公司行過去5MIN 到
地點不變 SSP 運動場, 我諗個場俾人BOOK 左都可以借更衣室用, 再唔係附近有個體育館

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-2-23 20:54 發表

邊度有得轆?

PAGE 1 呀, UPDATE 左了

LOUD 兄, 係咪兩款都可以訂? 我要 CLASSIC 款 上面淺色D 0個隻, 不過無左火燒後欄.........

升級   95.6%

該用戶從未簽到

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 到時全數付    SIZE "M"
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 已收現金  -SIZE "S"
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收現金 SIZE "M"
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 已收
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) ATM 己過數
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收 $300.00 SIZE "M" <<< updated
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "M"
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收  SIZE "M"
11. newfoot (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
12. Kuen   (由 Elite 轉Classic cut 訂金HKD500.00, 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
13. Fai (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S" 女裝 <<< updated
16. 711   (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 21:18 發表

不是呀,大家最喜歡哪個版本,我們選擇一個大最喜歡便定哪個。

ELITE另一版本 <<<< 呢個款最靚, 但CLASSIC 係咪無辨法做到?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 21:26 發表

是呀, Classic cut 應該沒有辦法做到0拉。
因為聽 Wilson 因為褲一定僅僅有 7 個色選擇,所以不能做到達好似 Elite 版一樣。

個DESIGN 精髓所在就係個 "後欄" 呀

不過算啦, 我向錢低頭, 我依然會要CLASSIC 款.............

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-24 10:56 發表
有無ching發覺  
The Medium Size is smaller than Small size

後面拉鍊0個件係M, 前面拉鍊0個件係S wo?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

睇睇下真係elite 個款靚好多, 不過貴成倍.....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 21:26 發表

是呀, Classic cut 應該沒有辦法做到0拉。
因為聽 Wilson 因為褲一定僅僅有 7 個色選擇,所以不能做到達好似 Elite 版一樣。

Newfoot 兄, Classic cut 條褲有限制, 得七色, 0個七個色都差不多俾晒d logo, 無得加野喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-25 12:12 發表

Rockiec 兄..
kin kin  M碼.. 但Kopo 都係M 碼喎....
佢兩個身材好明顯唔同喎????

都係試下好, 我都好出奇我同kopo 兄都係M 碼.......

升級   95.6%

該用戶從未簽到

Loud 兄, 我想轉Elite 版得唔得??

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 到時全數付    SIZE "M"
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 已收現金  -SIZE "S"
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收現金 SIZE "M"
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 已收
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) ATM 己過數
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收 $300.00 SIZE "M"
9. kito (由 Classic Cut 轉 elite, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "M"
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收  SIZE "M"
11. newfoot (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00 SIZE "L"
12. Kuen   (由 Elite 轉Classic cut 訂金HKD500.00, 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00  SIZE "M"
13. Fai (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S" 女裝
16. 711   (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收

17 . KING (CLassic cut, pls count newfoot deposit)   Size L

升級   95.6%

該用戶從未簽到

女裝d ctse 試晒喇

我都要練下個胸先, 勁平....... 著衫唔好睇.....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-3-16 15:21 發表
kito chig

will u go swimming tonite?

今日先睇到添.... 過晒期....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-3-27 11:28 發表
我都唔係成日上o黎~~ c hing呀!! ginny話我都係唔好要M size,太大喎~~要S size已經夠~我星期日會見到佢問多次架啦~~

Vivian 你唔係不嬲都係要S size 架咩? 上次拎俾你試果件都係s 黎架wo

8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收 $300.00 SIZE "M"
9. kito (由 Classic Cut 轉 elite, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "M"
11. newfoot (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00 SIZE "L"
12. Kuen   (由 Elite 轉Classic cut 訂金HKD500.00, 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00  SIZE "M"
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S" 女裝  <<<<S size

17 . KING (CLassic cut, pls count newfoot deposit)   Size L

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-4-18 00:08 發表
loundspeaker c 兄,
會啦~~多d上o黎架啦~~你地平日去邊到操呀~~可唔可以跟你地呀~

4.18 新浪潭有得操啦, 科學園都有得操 (單車)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-4-19 23:56 發表
kito807 c hing,

我都想join你, 不過, 我係low speed之人~~ 請問我又點可以跟到你地呢~~
要比d時間我慢慢o黎呀!!  你係唔係有我email呀!!如果係,你地下次有o既請你send比我呀!! 謝謝你~

Vivian pls check PM

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-4-23 09:53 發表
唉, wilson 成日都係咁, 佢講既日子一定要double左佢.
你地有冇做單車衫ga?

單車衫我地無做呀, 但有小道消息長跑網遲d 可能出單車衫

升級   95.6%

該用戶從未簽到

戰衣交收方法

想通知大家戰衣應該可于 19.5.2010 後取到, 當收到後我會大至分發給
1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
4. 通知我如何交收, 由于工作關係 , 我會出街, 可 call 我作安排如果咁啱去開你o個區。
代為分發給各位, 當大家收到後 , 務必檢查下, 有否問題, 等我可馬上通知 champ-sys 跟進。
人工智能

1. kito (交給kito)
2.
3.
4.
5.
6.

交給kito 即係:

以下地點如果近大家的話, 就由我分發戰衣
大埔, MTR 整條荃灣線 (e.g. 荃灣, 荔枝角, 太子, 旺角, 尖沙咀)

謝謝各位

升級   95.6%

該用戶從未簽到

戰衣交收方法

想通知大家戰衣應該可于 19.5.2010 後取到, 當收到後我會大至分發給
1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
4. 通知我如何交收, 由于工作關係 , 我會出街, 可 call 我作安排如果咁啱去開你o個區。
代為分發給各位, 當大家收到後 , 務必檢查下, 有否問題, 等我可馬上通知 champ-sys 跟進。
人工智能

1. kito (交給kito)
2. Kuen (交給kito)
3. King (交給kito)
4. Fai (交給kito)
5. newfoot (交給kito)
6.

交給kito 即係:

以下地點如果近大家的話, 就由我分發戰衣
大埔, MTR 整條荃灣線 (e.g. 荃灣, 荔枝角, 太子, 旺角, 尖沙咀)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

好緊張呀!! 唔知造左出黎咩樣呢!