香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

30MINS ...... , 我游1K 好似都係咁上下.... 哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 P5C27 於 12-8-2010 20:57 發表
質底唔錯.....

元朗遠左d ..... cwb nb 專店有冇呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 13-8-2010 09:34 發表

係真唔係~~

今晚去睇下先,thx~~

花子幫我留意下呀.... HEHE, 咁平, 我同你差唔多身型遮" />" />hjfgchdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 13-8-2010 09:56 發表

今晚可能去YL 整車,如果係會去睇,6-7點方唔方便打俾你呀馬神?

HEHE, 好呀, 我今晚去飲, 跟住番工, 你可以打俾我, 如果執到件平野就正

THX 花子 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 13-8-2010 10:21 發表

未必一定去架,我換偈油皮帶咋,早幾日去佢地唔得閒,今晚打俾車房先,佢地得閒先落~~
如果舊幾水又唔怕買喎~~

典解係YL NB 先有架.... 香港呢邊成日都咁貴..... 激死
你整車我以為整單車, 原來係架4個6前7, 哈哈, 好呀, 你落開去有咪幫我望下, 舊幾水玩下都抵呀 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 13-8-2010 11:45 發表

ok,收到PM 啦,如果去就打埋俾你啦~~

唔該花子姐姐 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

花子, 今晚真係唔該晒, 你方便既話, 星期日俾我呀, thx !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 14-8-2010 10:23 發表

搵唔到相~~

cutting 同longrun 件elite 差不多,除左大脾兩邊有少少紅色之外全黑,乜都無,得心口有"new balance"字樣~~

個樣其實都幾令, 係D 色單調D, 不過199 仲想點? HEHE

仲未試著添, 希望我都岩身啦, ANYWAY, THX A LOT 花子, 仲要你今日攞咁多野俾我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 16-8-2010 09:47 發表

我著上身o岩o岩好,馬神初初著可能會少少緊,不過應該都o岩架,係要緊少少,同埋佢地話越著越鬆~~" />" />

係無咩款囉,longrun 未有新衫出,926 比賽頂住先啦,著tri suit 始終方便d, 呢個價錢真係好難買到呀 ...

係呀, 我初初著上身係細左少少,尤其係大腿位太緊, 不過都仲ok, 因為游水會好d, 都係個句咁既價錢仲想點, hehe, 926個日可以著

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 3-10-2010 23:49 發表
D文兄/CB兄,

顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

加袋都好大機會會 ...

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 4-10-2010 09:45 發表

等我地既設計師出番個衫稿先~~

早晨呀花子, 好呀, 我靜侯你地既好消息 hehe