香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   52.3%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8.
9.
10.

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-27 17:48 發表

Elite 版比較洗水 , 後面拉拉鍊 , 可以印自己 , e.g 姓氏 , nickname, callsign etc...
trisuit cut...普通料 , 沒有那么洗水 ,

我摸過 , 2 隻料手感一樣 , 但聽 wilson ng, 講 Elite 料還比 trisuit cut 透 ...

我估呢個價錢, Elite應該用Elite料, Elite料會更去水

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-27 18:37 發表
前下面kam 淺色,會5會好sex

newfoot兄心水清, 確實有咁既危機

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-28 00:43 發表

謝謝Jason 兄,呢兩個問題要同Loud 兄Kito 兄再研究~~

可以問下Wilson有咩意見

升級   52.3%

該用戶從未簽到

小小意見...

Titan果件同Elite版係同一果cutting, 而Classic版就唔同, 埋論上設計都唔同, 不過Champion-sys會幫手係電腦上汁番, 等兩者出來效果相約

Titan果件係無pad既, 其實有冇pad係玩OD或以下距離分別唔太大, 反而操練時更有需要(個人覺得啦)

Graphic design方面各人有喜好, 不過d logo盡量唔好疊住d夾口位, 否則會無咁好睇
Logo唔使太習中, 平d影相都有好多角度影到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-28 16:32 發表
我同loud ching 講左,我都想放我公司logo
現在design 中, 有無ching 可以幫到手,bc i m a 電腦白痴

你想點幫手? 係放果logo落去, 定design個logo.... 如果係前者, send果logo比我啦

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-2-6 23:06 發表
三鐵衣好似唔落得泳池水嘎!有綠氣啊!

放心, 呢隻料無問題既

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-24 11:38 發表
Jason  Ching

I will give you the samples on this Sunday.  Pls call me when u finish your 10K

OK

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-3-4 09:46 發表

如果明天可以就好囉..順便買d野..

已經係鋪頭, 可以隨時上來試

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-23 11:41 發表

單車衫我地無做呀, 但有小道消息長跑網遲d 可能出單車衫

一齊出車好有氣勢

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-4-23 13:28 發表

出車!!!!又無我份子!!!!!!!!!

隨時歡迎7兄加入

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-13 13:40 發表

6.28 創新路有場 水 6 , 我會 1st 試下件新戰衣

我就30.5試先

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-18 17:59 發表
有沒 chings or ctse 可以聯絡到 cfchan,
我 pm 佢, 但未見佢踪影, 麻煩見到佢通知佢一聲,
thx a lot.

我幫你SMS左佢, 聽聞佢好努力咁操緊龍舟

升級   52.3%

該用戶從未簽到

期待, 有人會著佢出戰30.5既水陸嗎?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

唔該阿dee同Phobe, 已到沙田鋪頭, 明天希望可到泳池試

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-5-23 00:27 發表
哈哈~~唔緊要啦~~你1400到同1900到我個人都已經唔係到... ... (唔係ginny店個到)
不過,你請我飲水特我都好welcome~~等你呀~~
我星期一會過去Ginny 到~~d女仔都好想睇下係咩款o黎架~~ 咁我睇下會唔會當晚一著先~~~~ ...

咁你咪可以係女鐵人場比賽度著!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

緊係要企後d啦, 唔好阻住d快腳呀嗎
咁都比你發現到我, 唔該晒

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-12 10:22 發表

LOUD兄, 即係去水D?

嘩.... 好似好勁抽咁, 我見價錢大約差500分, 除外觀上有少許分別, 我諗著上去既感覺都應該舒適D ?

專業版cutting上都有好大分別, 比較收身, 對hold住個form有幫助
普通版就可以話比較舒適